balata çaktırmakmı yenisimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selvi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forum insanları benım balatalarım bitmiş durumda cayır cuyur sesler cıkarmaya başladı şimdi sizden istediğim yardım bunları ne kadara çaktırabilirim servise sordum 130 ytl ye takım halinde değiştiriyoruz dediler acaba çakmayı ne kadara halledebilirim ayrıca çakma ile yenisi arasında ne gibi farklar var kullanımda yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim hayde iii forumlar

pek bi farkı olucanı sanmam çakmayı servis yapıcaksa fiyatta daha düşük olucaksa yaptırın derim

biliyorsunuzkı servisler bu tür işlere girmiyorlar direk değiştiriyorlar cok fark olmassa zaten değiştirmeyi düşünüyorum

baskı balata senı yolda burakacak bır parca aradakı farkı cekıcıye vereceksın sıkıntısı hele bıde bu olay hafta sonu olursa offf hıc cekılmez

cakma yaptırma kardesıım aygını depraj dan kaldırıken tıtreme yapar cakma yaptırma 130 ytl orjınal parca ıse hepsı ıcındemı ıcndeyse bedava soyluyorum sıyırsın cakmayıı hem ses tıtresım yapar

cahilliğime verin çakma diye neye diyorsunuz. sadece balatanın değişimi mi. balata takım (ön 2 adet) 30-35 ytl civarında değilmi

eskı balatana kece cakıyolar

cahilliğime verin çakma diye neye diyorsunuz. sadece balatanın değişimi mi. balata takım (ön 2 adet) 30-35 ytl civarında değilmi

Mustafa abi senin bahsettiğin ön fren balatası yukarıda bahsi geçenler baskı balata.. çaktırma olayıda bitmiş olan baskı balatasının perçinli kısmı çıkarılıyor ve sadece balatayı tutan kısmı kalıyor daha sonra yeni balata üstüne monte ediliyor perçinlemeyle tabi... bence yenisini alsanız daha ii olur çaktırma işini iyi yapan biri olursa sorun olcağını sanmıyorum ama gelişi güzel olursa ses vibrasyon gibi durumlar ortaya çıkabilir...

çakma devırı bıttı arkadaşlar tofaş reno bile hazır yapıskanlı arka balata kullanıyor opel astrayamı caktıracaksınız? çakılmaz zaten. ne gerekıyorsa yapılacak fren bu

hiç gerek yok çaktırmaya kalksan yine 60-70 ytl alıyorlar değmez bence al yenisini bak keyfine ayrıca fren konusu bu bugün ucuza kapatmak allah korusun yarın pahalıya mal olabilir

Geri