seni kınıyorum arkadaşım böyle düşünerek bir teröristten hiçbir farkın kalmamış oluyor bana kızacak arkadaşlara cevap vermeyecem ama bu sorun bu şekilde çözülmez ben bomba olaylarının hepsini kınıyorum diyalogla çözülmesinden yanayım.
diyalog iki insan arasında yapılır.hayvanı karşımıza alıpta insan gibi konuşamayız.önce terbiye edilmeliler sonra adam gibi teslim olurlar sonra ölmek istemiyorlarsa insan gibi yaşamak istiyorlarsa müebbet hapis yatarlar!!!
Bak güzel kardeşim.Sen galiba başka bir dünyada yaşıyorsun.Yada olan biteni kendince yorumluyorsun. Hergün üçer dörder şehit veriyoruz.Sence bu normal bir durum mu? Diyalogmuş.Ne dememizi bekliyorsun gelin bu vatanı bölün parçalayın dememizi mi.Görünen ortada birilerinin oyunuyla bizi bölmeye çalışanlara hakkettikleri gibi cevap vermek gerekiyor.Ne yapmamızı istersin teröristlerin sırtını sıvazlayıp aferin size bu kadar vatan evladının canına kıydınız dememizi mi. Onlar ancak kalleşçe ya bomba patlatırlar ya mayın döşerler.İnsan diyemeyeceğim mahluklara insanca hisler besleyemiyorum kusura bakma!

Dürüst olmak gerekirse bazı şeyler gözüktüğünden farklıdır. Aslında bu savaşın ardında yatan olay emperyalist güçlerin bir takım menfaatlerini gerçekleştirmek amacıyla iki tarafıda kışkırtıp bir kaos ortamı yaratmak amacı gütmektedirler. bakın sadece bir taraf deil her iki tarafıda kışkırtmak diyorum öbür türlü silahlarını kime satıcaklar uçak tank v.s. bunlar için harcanan rakamları hayal bile edemeyiz uyanık olmamız gerektiğini düşünüyorum sadece. girelim yakalım yıkalım demek kolay ama bizim zoru başarmamız gerekiyor sağduyu ve akılcı yöntemlere başvurarak. 1000 yıldan fazladır birlikte yaşamış iki halkın arasına kin ve intikam tohumları ekilirse Allah muhafaza dünya döndükçe bunun ceremesini çekeriz bilmiş olalım...
bu konuşmalarını sadece benmi ters algılıyorum bilemem ama öyle tahmin ediyorumki bu sitedeki çok kişi tarafından yanlış algılanırsın.böyle konuşmalar yapma.sanki pkk basın sözcüsü yada bir arabulucu tarzında açıklamalar yapıyorsun.ortada tek bir taraf var oda TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ...ortada kürt-Türk savaşı yoktur ortada pkk-TÜRK savaşı vardır.sorunumuz kürtlerle değil pkk iledir bu böyle biline!!!