Bakın bi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nfrt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aşağıda görecegınız fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nden (NASA) alınmıstır.

Fotograf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nin (NASA) en son teknolojiyle yaptığı teleskoplarla samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği en son görüntüdür.Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememistir ve bu fotografı islam alimlerine bir açıklama yapmaları için göndermislerdir.İslam alimleri de yukarıdaki ayeti beyan etmislerdir.

Kuran-ı Kerim (Rahman suresi 37. Ayet)
Bismillahirrahmanirrahim;
Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında. Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya kalkışırsınız ? ( Rahman suresi: 37)

nin235738dkih4.jpg

(ç)alıntıdır

yÜce Rabbim Nelere Kadilsin Sen Buyuksun Sen Cana Can Katansin Alanda Sensin Verende...

yorumsuz...

YÜce Rabbimizi Inkar Edenler Insallah Bunlari GÖrÜrde Dogru Yolu Bulurlar

şefehat ya rasulallah

Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememistir ve bu fotografı islam alimlerine bir açıklama yapmaları için göndermislerdir

yani su cumle beni bitirdi .....

tnng yln' Alıntı:
yÜce Rabbim Nelere Kadilsin Sen Buyuksun Sen Cana Can Katansin Alanda Sensin Verende...

yorumsuz...
kanka katııyorum sana sonuna kadar inkar edenlere ispat!!!

+ 571

Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya kalkışırsınız ?

hala inanmayanlar için o kadar çok delil varki.. umarım hepsi doğru yolu bulur..

bismillahirrahmanirrahim

06cey66' Alıntı:
Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememistir ve bu fotografı islam alimlerine bir açıklama yapmaları için göndermislerdir

yani su cumle beni bitirdi .....

+1594315648

Geri