Bakımdan yeni geldim içime kurt düştü...

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar yeni bakımdan geldim. Motor yağı olayına kafam takıldı. Veka marka bir yağ 10w 40 lık. Semisentetik diyordu üzerinde.Türk firması sanırım.

Ama çok övdü usta sorun olcak olsa biz sıfır araçlar koymayız falan dedi. Tek marka o vardı serviste. Özel bi servis burası. Bi de otox marka bi tane yağ katkısı attı. Dedim bi bakıyım netten eve gelince bakıyorum yok bunlar hiç. Nedir ne değildir koyduk motora. 150 km geldik canavar gibi ama inşallah bi sıkıntısı olmaz sonradan...

Düşünceleriniz nedir? Kullananlar varmı acaba bunlardan?

ikisinide duymadım madem iyi bir yağ neden katkı ekliyor.

ben ekonomizer diye katkı ekledim sonra motoru elime aldım.

yağ seviyesi max. gecmesin

10.000 de değiştirceginize 7.000 de değiştirirsin içinize kurt düşmez

5000 binde bile değişirim bu gidişle... Motoru elime aldım falan diyorsun baksana.. :D

ama benim aşırı basınc olusmus büyük bi kutu eklendi :)

sizin seviye normalse sorun çıkarmaz.

Yok benim küçük bi kutu ekledi. Zaten yağ gibi bişeydi. Yağ seviyesi de normal baktı usta ama şimdi ustanın işine de karışmıyım dedim. Aslında gidip castrol falan alacaktım GM den kötü bir yağ değildir elbet dedim sonra bişey demedim açtı koydu yağı... Bakalım bi kaç gün gözlemliyim...

Bizim corsalar kaç lt yağ alıyor arkadaşlar? 4 lt yi de koydu mu bu adam. Bi de katkı kattı. Nasıl iş anlamadım. Dedim ya içime bi kere kurt düştü. Araçda bişey yok ama düştü bi kere kurt. :D

Son düzenleme:
Geri