Bahçe suyunun benekleri

arkadaşlar lekeler için evet sirke çözüm ama bana da ilk duydugumda ilginiç geldi zift için yemeklik yağ sür ve ardından silerek ovala dediler hakikaten çıkarıyor mazot olmadımı işe yarıyor.ben denedim çıkarıyor.belkide lekeler içinde olabilir bir denemek lazım?

mazot 1 ytl olunca kullanın ama :)

üzüm sirkesini denemedim ama ilk fırsatta yapacağım

arkadaşlar lekeler için evet sirke çözüm ama bana da ilk duydugumda ilginiç geldi zift için yemeklik yağ sür ve ardından silerek ovala dediler hakikaten çıkarıyor mazot olmadımı işe yarıyor.ben denedim çıkarıyor.belkide lekeler içinde olabilir bir denemek lazım?

ben 3-4 kere yaptırdım biraz kötü kokuyo arabaya yaklaşılmıyo ama değiyor buna ama yapmadan önce arabanın tamponunda göze batmayan bir yerinde dene çünkü belki boya güneşten çok etkilenmiştir bu sirke işi de tuz biber olup boyaya zarar vermesin

ben 3-4 kere yaptırdım biraz kötü kokuyo arabaya yaklaşılmıyo ama değiyor buna ama yapmadan önce arabanın tamponunda göze batmayan bir yerinde dene çünkü belki boya güneşten çok etkilenmiştir bu sirke işi de tuz biber olup boyaya zarar vermesin

Geçen gün arabayı yıkattıktan sonra çim sularken sıçratmışlardı. Öyle bir iki damlada değil, Ön kaput ve ön cam tamamen bilerek fışkırtılmış gibiydi. Dün akşam cam sil ve kağıt havlu ile sildim. Gıcır gıcır oldu. Eğer camsilin bir zararı yoksa boyaya sirkeyle falan uğraşmayın.

özel temizleme kimyasalları var.benim sattığımdan.bilginiz olsun .boyadan zifti ve bütün lekeri çıkarıyor buna benzer sprey leke çıkarıcılar var.boyayay zarar vermeyen.onları deneyin çokta pahaklı değil

kuyu suyu yapıyor ama hemen kurlarsanız gecer araba koyu olmuyacak

Geri