bahattin nereye koşuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahattin kardeşim bence öncedende sölenilen gibi sitede saygı sevgi çercevesini kaybetmeden yaptığın bu hareketleer gayet güzel..unutma kardeşim meyve veren ağaç taşlanır...bence bu konu böle uzar belki ilerde kalp kırılmaları yaşanabilr..

yok abi uzamaz ya ben kimsenin kalbini kırmam..başkalarınında kıracağını sanmıyorum..opelim.net ailesiyiz sonuçta..bildiğimiz gibi sitemizde bazen buluşmalar oluyor eğlence amaçlı eğer şimdi buzamanlar kalbimizi kırdığımız zaman o buluşmalarda nasıl yüzümüze bakarız..herkese sevgiler saygılar

Bahattin resmini niye kaldırdın... :)

Bahattin kardeşim bence öncedende sölenilen gibi sitede saygı sevgi çercevesini kaybetmeden yaptığın bu hareketleer gayet güzel..unutma kardeşim meyve veren ağaç taşlanır...bence bu konu böle uzar belki ilerde kalp kırılmaları yaşanabilr..
+ walla tebrikler bahattin çok güzel bir aile terbiyesi almışın büyüklerine saygılı olmayı ögrenmişin ama o büyükler sana ne kadar saygılı ayrı bir konu tabii... tbrk.ler seni ve aileni kutluyorum....Böyle çocuklar yetiştirdigi için....:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Bahattin resmini niye kaldırdın... :)

ya abi kendi resmim yerine bu kızın resmini koysam olurmu:D

ne yapayım cok seviyorum merve seviyi
:o

Tamam öle olsun senin resminden iyidir :):) şaka tabi...

Onamı koşuyodun sen yoksa :kop: :kop: :help:

+ walla tebrikler bahattin çok güzel bir aile terbiyesi almışın büyüklerine saygılı olmayı ögrenmişin ama o büyükler sana ne kadar saygılı ayrı bir konu tabii... tbrk.ler seni ve aileni kutluyorum....Böyle çocuklar yetiştirdigi için....:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

nedemek şimdi bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri