Bagajım dan kedi yavrusu çıktı :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.sarı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

e.sarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Çoğunuzun bildiği üzere arabamın başına talihsiz bir olay geldi ve baya bi parçanın boyanması gerekiyodu:rolleyes: Günlerdir olduğu gibi serviste yatıp kalktığım günlerden bu gün aracım astarlanmak üzere bantlanıyor boyanmicak yerler kapatılıyordu ;) işin en garibi burda oldu serviste hamile bir kedi vardı metin ustam kıyamamış serviste dolaşmasına izin vermiş :p neyse geçen gün bu kedi doğurdu ve tam 5 tane küçücük el kadar kedi yavruları çıktı :D görmeniz lazım çok tatlılardı valla...kedileri pek sevmem ama onları görünce birazcık ısındım valla kedilere :rolleyes: Herneyse bu gün tam bagajı astarlamak için işlemler yapılıyor bir baktım ki o 5 kediden 3 bagajda :D:D:D şok olduk.Kutularını getirdik hemen bi baktıkki 5 ide bagajımda arka taraflara saklanmışlar :D o bagaja nerden girdiler nası oldu 1 saat düşündük ve sonra bulduk :D stoplar söküktü ve anneleri o küçücük delikten hepsini içeri taşımış:rolleyes: Annelik iç güdüsü herhalde daha korunaklı bir yer olarak vectranın bagajını seçmiş :) işini biliyo valla :D...Valla günün en sürpriz anı oldu hayatta unutmam:D:D.sen kalk astar boya yapçan bagajdan kedi yavruları çıksın ne güldük yawwww :D:D paylaşim dedim sizlerle bu sıkıntılı uğursuz günlerde birazcıkta olsa tebessüm olur yüzlerimizde umarım :):)

ne şefkatli araclarımız var :)
opel iyiki varsın

güzel bir enstantane olmuş :)

Yaa benim kedilerle alakalı kötü bi hikayem var hala yavru bi kedi görünce aklıma gelir.Geçen sene apartmanın garajının bulunduğu bahçede yavru kediler vardı. Kardeşimde tam bi kedi manyağı olduğu için besliyordu bu yavruları ve annelerini.Bikaç kez yavruları çamurluğun içinde lastiklerin üstünde uyurken yakaladım şansa.Kardeşimide bikaç kez uyardım bu yüzden ,kedileri arabanın bulunduğu kısımdan uzak tutması için.Ama bu şeker yaratıkların içinde büyük bir araba sevdası olmalıki sürekli arabanın üstünde altında ve lastiklerinde dolanıyorlardı.Bir gece yarısı eve geldim ve garajın kapısını açıp geri geri içeri girdim,tam o sırada sanki birşeyin üstünden geçmişim gibi araba yükseldi ve ben garajın önünde duran (araç çıkarken garaj kapısı rüzgardan kapanmasın diye önüne koyduğum kaldırım taşı) taşlardan biri sanarak önemsemedim.Arabayı ve garajı kitleyip çıktım.Ertesi sabah işe giderken garaja geldim ve o üzücü tabloyla karşılaştım;Bi önceki gece benim taş diye umursamayıp üstünden geçtiğim şey bir yavru kediymiş oysaki.İçimde bir an ne fırtınalar koptu bilemezsiniz.Anne kedi de ölmüş olan yavrunun başında acı acı miyavlıyarak bana bakıyordu.O sahne uzun süre çıkmadı gözümün önünden.Sonra kimseye özellikle kardeşime göstermeden minik yavruyu bahçeye gömdüm.Kardeşim o gün bu gündür o yavrunun kaybolduğunu sanmakta ,hala gerçeği söyleyemedim.Siz siz olun aracınızı parkettiğiniz yerin etrafında yavru kedi veya köpek beslemeyin,yoksa bendeki gibi kötü bi hikayeniz olur.:(

Valla üzücü bir anı olmuş :( bizimde garaj kapalı arasıra kaputta uyurken yakalıyorum kedileri ama onlarda haklı kışın dışarda soğukta yatmaktan sa garaja yeni gelmiş bi aracın sıcacık kaputun da yatmak daha iyi olsa gerek :rolleyes: dediğin gibi bende dikkat ediyorum valla ezmeyelim diye bir kediyi elimizden geldiği kadar...

kedilerden yana benim arabamında bahtı yok.. Plakam 06 TOM 0*** , arabamın maskotu meşhur kedi tom, çokda severim kedileri ama nedense kedilere hiç uğurlu gelmiyorum. Ezdiğim kedinin sayısı beşi geçti. o kadar kaçmama rağmen gelip gelip benim tekerin altına girdiler.. Her seferinde de günlerce vicdan azabı duyuyorum..

Hanım gıcık olmasa evde bile beslerim..

Opeller ana kucağı gibi sıcaktır.

benimki biraz vahşi sanki ne kedi ne köpek nede kuş geliyor arabanın yanına arabada kus pisliği falan gördüğümü çok az hatrlarım benimki çok hırçın bakıyor herlade korkutuyor biraz :P:)

kediyle ilgili bi anı da bende var biraz ilginç gerçi baya bi küçüktüm o zamanlar opelci değiliz lada mız vardı. beykozda kalıyorduk işyeride göztepedeydi neyse babam akşam işten geldi arabayı parketti bende babamın yanına giderken arabanın önünden geçtim tam o sırada bi miyavlama durdum dinledim miyavlama devam ediyor ve arabadan geliyor :D kaputa kafamı koydum baktım arabadan geliyor babam neoldu dedi dedim araba miyavlıyo :D ne diyosun oğlum dedi ya sen bi kaputu aç dedim babamın kaputu açmasıyla motorun içinden yavru bi kedi kendini dışarı attı tüylerinin yarısı yanmış kaçtı gitti o akşam saatlerce kediyi aradık ama o can havliyle kimbilir nereye kaçtı. sonra babamın aklına geldi şirketin ordaki bi dükkana yavru kedi girmiş ortalğı talan etmiş dükkan sahibide kediyi kovalamış kedide büyük ihtimalle korkup motora saklandı. sonra göztepeden beykoza kadar (40km) motorun içinde yolculuk etti

Yaa benim kedilerle alakalı kötü bi hikayem var hala yavru bi kedi görünce aklıma gelir.Geçen sene apartmanın garajının bulunduğu bahçede yavru kediler vardı. Kardeşimde tam bi kedi manyağı olduğu için besliyordu bu yavruları ve annelerini.Bikaç kez yavruları çamurluğun içinde lastiklerin üstünde uyurken yakaladım şansa.Kardeşimide bikaç kez uyardım bu yüzden ,kedileri arabanın bulunduğu kısımdan uzak tutması için.Ama bu şeker yaratıkların içinde büyük bir araba sevdası olmalıki sürekli arabanın üstünde altında ve lastiklerinde dolanıyorlardı.Bir gece yarısı eve geldim ve garajın kapısını açıp geri geri içeri girdim,tam o sırada sanki birşeyin üstünden geçmişim gibi araba yükseldi ve ben garajın önünde duran (araç çıkarken garaj kapısı rüzgardan kapanmasın diye önüne koyduğum kaldırım taşı) taşlardan biri sanarak önemsemedim.Arabayı ve garajı kitleyip çıktım.Ertesi sabah işe giderken garaja geldim ve o üzücü tabloyla karşılaştım;Bi önceki gece benim taş diye umursamayıp üstünden geçtiğim şey bir yavru kediymiş oysaki.İçimde bir an ne fırtınalar koptu bilemezsiniz.Anne kedi de ölmüş olan yavrunun başında acı acı miyavlıyarak bana bakıyordu.O sahne uzun süre çıkmadı gözümün önünden.Sonra kimseye özellikle kardeşime göstermeden minik yavruyu bahçeye gömdüm.Kardeşim o gün bu gündür o yavrunun kaybolduğunu sanmakta ,hala gerçeği söyleyemedim.Siz siz olun aracınızı parkettiğiniz yerin etrafında yavru kedi veya köpek beslemeyin,yoksa bendeki gibi kötü bi hikayeniz olur.:(

cok kötü olmus yaa pof cok kötü oldum suan tek dayanamadıgım ve cok korktugum sey hayvanlara fln carpmak öldürmek onları tmm cok komik ama kac kere arabanın önunden gıtmıo diye arabadan inip kus kovaladığımı bilirim :P

Geri