bağaj ve torpido aydınlatması

mustafasadık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba bağaj ve torpida ışıklarının yanmadığını farkettim, ampüllerden oldugunu düşünüyorum, fiyatı pahalımıdır acaba kendimde değiştirebilmiyim. aracım 2006 model Opel astra h enjoy

lamba resimdeki ile aynıysa , kendiniz değiştirebilirsiniz. ampul fiyatı en fazla 1 TL dir sanırım.

Son düzenleme:
Sigorta da atmış olabilir.

en azından profil bilgilerinizi eksiksiz doldurursanız, aracınızın ne olduğunu bilirdik.

lamba resimdeki ile aynıysa , kendiniz değiştirebilirsiniz. ampul fiyatı en fazla 1 TL dir sanırım.

konuda aracı belirtmiştim, gözünüzden kaçmış olabilir. bağajda nerede oldugunuda bilmiyorum arayıp bulmam gerekiyor

Kitapçıkta hangi sigorta kutusunda hangi sigortanın aradığınız olduğu yazılıdır. Oradan bakmanız gerekir.

Merhaba bağaj ve torpida ışıklarının yanmadığını farkettim, ampüllerden oldugunu düşünüyorum, fiyatı pahalımıdır acaba kendimde değiştirebilmiyim. aracım 2006 model Opel astra h enjoy
aynı sorun bendede var sigortalar ve ampulden değildi baktırmıştım çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim

Bende 95 astra f'nin torpido,bagaj aydınlatmasını ve gösterge konsol ışıklarını piyasada led şerit olarak bulunan ledlerden yaptım gayet güzel oldu..Yalnız Bilgi ekranını feda ettim bu iş için arıyorum şimdi :)))

Geri