Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2001 astra elegance aracı yolda kullanırken bağaj kapağı kitilit tarafından tın tın tın ses geliyo çözümü hakkında bilgisi olan varsa benide bilgilendirirse sevinirim
Bagajı açtığınızda solda ve sağda tıpaları var onlarla bagaj kapağının sarsılmasını önlersiniz ses yapması kesilecektir. Resimde tıpalar nerde görebilirsiniz. Ses kesilmediyse istepne içindeki takımları parçaları kontrol edin o kısımdanda geliyor olabilir.
kilit mekanizmasının altında kare şeklinde plastik bi kapak var bagajı açınca rahatlıkla görebilirsiniz o kapaktan geliyordur büyük ihtimal... ya söküp atın yada çift taraflı bantla çerçeve yapın kapağa... 15 cm X 15 cm ebatında siyah bi plastik kapak kilidin hemen arkasında iç kısımda...
bende astra da sürekli tırrrrr tırrrrr bi ses geliyordu 1 ay kadar aradım nedir die en sonunda bulmuştum bahsettiğim plastik kapaaktan geliyordu. benim araç sedan sizin ki hb mi? çünkü hb araçlarda ses problemi daha fazla ve farklı kaynaklı olabiliyor...
sedan benimki plastik kapak bu kadar ses çıkarırmı diye düşünüyorum birde ses sanki plakanın altından geliyo gibi kilit yerinde sanki çıkaramadım yerini bir türlü