arkadaşlar ınsıgnıadakı cruze astra kumanda aynı kumanda otomobil üreticileri standart kalıp kulanmaları işlerine geliyor maliyet olarak mesela astra modeli enjoy cosmo sport paketlerı tesisatları konsolu herseyı aynı mesela dreksiyondaki tuşlar herkezde var ama sport ve cosmoda çalışıyor ama tesisat aynı nerden biliyorsun dersen şurdan eşim wagner kabloda çalısıyor mersedez den benliye ferrarıye kadar olan uretıcılerın hazır tesisatı kuruluyor her modelin tek tıp tesisatıvar yani şuna gelicem 2 hafta önce şirketteki arkadaşlar vw boraya pasıfık paketının kumandasını söktuler içerisindeki elk.kart uzerındeki şuan olmayan micro swiç yerıne taktılar ust paket versiyonundaki bagaj kapısını actılar maliyet 1tl bizdede cruze insignia astra kumandalar aynı tuşlar eksik araç tesisatı çalışma sekli aynı ben kumandyı sökmek istedim presli oldugu için sökemedim ilk önce 3 butonlu boş kumanda kabını alıp parçalıcam olma olasılı %85 general_Prayayrıca aynı proje için B planım var .. general_hehe thnxx