Bagaj Havuzu

LordScorpion

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün bagaj havuzunu teslim aldım. MNG kargo ile göndermişler. Çok güzel paketlenmiş, hatta kenarları kırılmasın diye kalın karton ile çerçevelemişler. Ambalaj gayet korunaklıydı...

pict0001q.jpg

Öncelikle kaydırmazlık özelliği yok gibi görünüyor ama bugün ağır bir çanta ile gezdim. Döndüğümde bagajı açtığımda çanta hala aynı yerde duruyordu. Kıpırdamamıştı bile yerinden...

pict0003f.jpg

Esnek bir malzeme olduğu için yerleştirmesi kolay oldu.

pict0004s.jpg

Kalıp çok güzel hazırlanmış. Malzeme kesinlikle bagajda sırıtmıyor. Basit ama gerekli bir ürün. Özellikle bagajını sıklıkla kullanacak olanlara ya da bagajdan eşya gürültüsü duymak istemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

pict0005r.jpg

pict0006n.jpg

pict0007i.jpg

Ürünü YPS Plast'ın web sitesi www.bagajhavuzu.com adresinden sipariş edebiliyorsunuz. 69 TL KDV ve Kargo ücretleri dahil.

Ödeme şekli yalnızca havale ya da eft şeklinde oluyor. Firma sahibi Yücel bey oldukça ilgili biri. Siparişin ertesi günü telefon ettiğimde hemen kargo firmasıyla irtibat kurarak bana tahmini olarak ne zaman teslim olacağı bilgisini verdi. Kendisine teşekkür ederim.

Arkadaşım çok güzel güle güle kullan. kesinlikle önemli bir aksesuar bence çünkü araba içersinde gelen he türlü sese gıcık olurum. sanırım yüzde 20 oranında arkada lastik ve yol sesinide azaltıyormuş. kesinlikle bende alacam.

hayırlı olsun, bende aynı yerden sipariş etmiştim.

bizim astranin ki nekadardir acaba

senin astra hb mi resimden tam seçemedim?? serviste sordum bizim burdaki servis 50 tl dedi.

aracın içindeki paspas kadar gerekli bence,güle güle kullanın

almakla en iyisini yapmıssın güle güle kullan.....

Çok harikaymış, yol teker seslerine faydası oluyormu?
Malum bizim hb ler bagajdan bayağı yol sesi alıyorda

lordumun müsadesiyle kendi madem yok ben cevap vereyim.araç sedan arkadaşım

rica ederim Hilmicim :) müsade senindir her daim :)

Geri