babam dün kaza yapmış:(

Geçmiş olsun bundan öncede vectra B ile bir pert durumu olmuştu sanırım. Bildiğim kadarıyla ilk 1 sene içinde pert olduysa kasko aracın aynısını veriyordu.

Geçmiş olsun bundan öncede vectra B ile bir pert durumu olmuştu sanırım. Bildiğim kadarıyla ilk 1 sene içinde pert olduysa kasko aracın aynısını veriyordu.
evet vectra pert olmuştu,dün exper bakmış bügün yrn belli olur ne olacağı,hepinize teşekkür ederim

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin.

cok gecmiş olsun kardeş cana gelecene mala gelsin...

geçmiş olsun
araç çok yeni olduğundan perte çıkarmazlar çünki aracın değerinin ancak çeğreği kadar tutar masrafı

araç hasarı belli oldu 14 milyar hasar var,şasi de ve yürüyende birşey yok ama 14 milyar hasar var,bu aracı yaptırıp satsak kaça satarız?

geçmiş olsun malda canın yongası üzülüyor insan :(

bende kısa zaman oncesı buyuk bı kaza gecırdım aracım pert oldu ama kaskodan faydalanamadıgım ıcın kendım topladım servısın 10 lıralık masraf tablosunu ben 2 bınlıraya bıtırdım cıkma parcalarla aırbagsız eskısı gıbı olmasada yıne cok aman aman bı sıkıntım yok sadece aırbaglerım yok aracın pert olduysa hurda satısı ıcın kasko ihaleye gırmeden once cok dusuk bı fıyata sana soracaktır aracı bu halde bızden satın almak ıstermısınız dıye sana aracının degerınde parayı verdıkten sonra

ben olsam kaskodan aracı alır cıkma parcalarla tekrar toplarım ondan sonra ıster saaat ıster bın kı şaselerinde problem yoksa eskisinden farkı olmayacaktır

aracın perte cıkmadıysa zaten bu söylediklerimin senin için hiç bi anlamı yok harıcen bence satmanada gerek yok şase travers gıbı can alıcı noktalarda problem yoksa orjınal aırbaglerını taktır devam et illaa da satacam dıosan bence orjınal parcalar kullanıldıktan sonra fıyat kırmanında alemı yok sonucta kıcı bası oynamamıs bı tampon bı kaput aırbaglar

Geri