b2 direksiyon problemi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramitep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramitep

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selam,aracım b2 vectra bildiginiz gibi direksiyon düz durumda yani tekerlekler nötr-direkt karşıya bakarken direksiyondaki opel amblemide düz-nötr yani aracın önünde size görüldüğü gibidir.en azından ben öyle biliyorum,benim aracımda ise biraz sağa doğru bakıyor.aracımı farklı yollarda denedim direksiyonu bıraktığımda yolda düz gidiyor herhangi bir tarafa çekişi yok.yüksek hızlarda titreme ya da sarsılmada yok 170 km de denedim sadece anlamadığım bu amblemin neden sağa doğru durduğu bu da direksiyonda tutuş farklılığı yaratıyor.çok rahatsız edici degil ama nedenini merak ettim ustalara selam eder cevaplarınızı bekliyorum..

arkadaşlar selam,aracım b2 vectra bildiginiz gibi direksiyon düz durumda yani tekerlekler nötr-direkt karşıya bakarken direksiyondaki opel amblemide düz-nötr yani aracın önünde size görüldüğü gibidir.en azından ben öyle biliyorum,benim aracımda ise biraz sağa doğru bakıyor.aracımı farklı yollarda denedim direksiyonu bıraktığımda yolda düz gidiyor herhangi bir tarafa çekişi yok.yüksek hızlarda titreme ya da sarsılmada yok 170 km de denedim sadece anlamadığım bu amblemin neden sağa doğru durduğu bu da direksiyonda tutuş farklılığı yaratıyor.çok rahatsız edici degil ama nedenini merak ettim ustalara selam eder cevaplarınızı bekliyorum..

daha önceden amblem bi şekilde sökülmüş sonradan serviste yapıştırırken yamuk yapıştırmış olabilirler mi?

evet amblem sökülüp takılmış olabilir..

amblemle oynanmış gibi sökmüşlerdir heralde

sadece amblem mi sağa doğru yatık duruyor yoksa direksiyonda öylemi. eğer direksiyonda sağa doğru yatık ise rot yaptırırsan geçer.

arkadaşlar çok teşekkür ederim arabanın direksiyonu ya da amblem sökülmedi veya airbaglerde de açılan ya da degişen olmadı.rot ayarı ile ilgili bana biraz bilgi verirseniz memnun olurum.

bir rot balans yapan yere gideceksin. lastiklere yapılan işlem balans, arabanın ön düzenine yapılan işlem rottur. eğer lastiklerde bi ayarsızlık yoksa sadece rot yaptır. 10 ytl. bunu sanırım her 5.000 km de bir yaptırmak lazım. tabi yolun durumuna göre değişir aslında. yollar çok çukurluysa 5.000 km de bir yaptırmak gerekiyor.

Geri