b kasa abs beyni ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model b kasa aracımızın abs beyni ölmüş değişmesi gerek diyorlar, bu parçanın servisteki ücreti ve çıkma olan ücreti ne kadardır acaba ?

sıze verılen fıyatları soylersenız uygun temın edebılırım saygılar...

300felan diyorlar çıkma fiyata

ayni arabadan bende var, ve ayni sorunu yasadim, tamire gonderdim, ama 6 ay sonra tekrar arizalandi. bosu bosuna da 250 ytl vermis oldum. türkiyede aramadigim sormadiigm vilayet kalmadi. parcadan var diyo cikmacilar, gonderiyolar bi bakiyoruz ki 2000 oncesi kasalar icin olan beyin cikiyor.bizimkiler yani makyajli olanlarla olmayanlarin abs beyinleri farkli, onlarinkinde TC dugmesi var bizimkinde yok. hem sistem hem de yuvalari farkli. ben cok aradim ama bulamadim. istersen sen de ara. (aklima g.o.r.a geldi. havalandirmayi bi dene :) )
Opel turkiye'nin 2007 sonuna kadar %25 indirimi var 3 yas alti opel yedek parcalarinda. 1800 gibi olan abs beyninin fiyati 1300'lere dusuyor. iscilik ve kdv dahil, 2 yil garanti. yani bir kac ay once benim odedigim para bu idi.

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yok mu ?

yenisi 1.600 çıkmasını 500 çivarı.ama beyni tamir ediyolar 300 ytl ye

nasıl ? ben hataydayımda burada tamir edilirmi bilemiyorum.sizin tavsiyeniz ne olur. tamir mi ettirelim , çıkma mı alalım yoksa yenisinimi alalım. dogrusu 1.600 ytl de çok para :)

tamir ettirisen sorun yaşamazsın.ben ettiryorum.hataydasın adanaya yakınsın adanada yapıyorlar bildiğim kadarıyla

adanada önerebilecegin bi yer var mı arkadaşım.öyle damdan düşer gibide gitmek istemiyorum malum ortalıkta sütü pis insan çok.

adanada yapıldığını duydum ama nerde yapılıyor bilmiyorum.aramızda adanalı arkadaşlşar var.hatta musa usta var onada danışabilirisn sana yardımcı olur buralarda olsan yardımcı olurudm

Geri