Az önce sattım Arabayı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSreG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımmm anladım :)

Hayırlı olsun. İnşallah daha iyileri nasip olur.

Veriyorlar vermesinede arabalar da aksesuar ve özellik namına hiç birşey yok.Geçen gün fiyatıyla çok övülen dacia duster a bakmaya gittim.Özellik olarak ne var dedim.Adam abi direksiyon 4 teker birde motor var başka bişey yok dedi.Hatta şunu söyledi.Arabada arka koltuk kafalıgı yokmuş,abs ve klimada yok.

O degilde dacia nın bir modeli vardı 21 bin lira idi ve arabada teyp yoktu.
lutfen ufak atalım 21 mılyarlık dacıadan aldık cd lı teyp olmakla bırlıkte aracta klımada var canavar gıbı araba

Gayet iyi fiyata gitmiş hayırlı olsun.

hayırlı olsun..iyi fiyat...yenisini düşünmeye başla...

Gayet iyi fiyat a gitmiş. Hayırlı olsun.

devir teslim işlemleri ne kadar tuttu bu arada...eskisi gibi çok mu?..hükümet ucuzlattık diyordu da....

hayırlı olsunnn

Saolun Allah razı olsun..

devir teslim işlemleri ne kadar tuttu bu arada...eskisi gibi çok mu?..hükümet ucuzlattık diyordu da....

Evet ucuzladı 70 Liraya halletti adam noterde. Eskisi gibi emniyete gideyim ruhsatım cıksın Oraya git buraya gel heryere para göm yok. Temiz kağıdı bile almıyorsun oda kalkmış artık. Emniyette sadece Borcu olmadıgını teyit ettiriyorsun oda notere onay veriyor İşlemler bitiyo gecici ruhsat belgesi veriyorlar 10-15 gün içindede ruhsatın cıkıyor.

hayırlı olsun bencede evlat acısı kelimesi ağır bi kelime bence kullanmayalım arkadaşlar

Geri