Az önce sattım Arabayı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aSreG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:good:Hayırlı olsun çok iyi

Güzel fiyata vermişsin hayırlı olsun.Ayarı bozma Vectra'dan devam et :D

20 liraya sıfır araba veriyorlar

öncelikle sıhatler olsun :)

aracı satmanızda
hAyR LI oLsUn ;);)

nası bir piyasası var bu opelin yaa berberde bile arabayı satabiliyosun iyi mi hayırlı olsun bu arada

içinizin sızlaması arabada gözünüz olduğunu gösterir ki ne alana nede satana yarar.Lütfen helalleştikten sonra arabada gözünüz kalmasın,unutun artık.Alan satan hayrını görsün demeniz bence daha hoş olur.Tekrar hayırlı olsun

20 liraya sıfır araba veriyorlar

Veriyorlar vermesinede arabalar da aksesuar ve özellik namına hiç birşey yok.Geçen gün fiyatıyla çok övülen dacia duster a bakmaya gittim.Özellik olarak ne var dedim.Adam abi direksiyon 4 teker birde motor var başka bişey yok dedi.Hatta şunu söyledi.Arabada arka koltuk kafalıgı yokmuş,abs ve klimada yok.

O degilde dacia nın bir modeli vardı 21 bin lira idi ve arabada teyp yoktu.

:D :D Güldüm gece gece direksiyon vardır heralde.

Tabikide hayırlısı neyse o olsun Alan arkadaşada Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. Araba temiz bakımlıydı fiyat normal Belki 19,500de rahat satabilirdim ama kısmet böyleymiş.. satılık ilanı koyduğumdan beri Telefonum hiç susmadı zaten 18.500'den açtı herkez fiyatı ama vermedim. Ankara'da coğu yerde tanırlar arabayı özellikle keçiörende.. bide babası oğluna alıcakmış oda 19 yaşında genç bir arkadaş babasıda iyi muhabbetli hoş bi adam üzmedim abiyi oda beni üzmedi ortada buluştuk verdim işte ((=

Geri