arkadaşlar akşam arkadaşla gidiyorduk arabadan benzin kokusu gelmeye başladı kokluyorum resmen benzin kokuyor neyse arkadaşın evine vardık arabanın altına eğildim bir de ne görüyüm benzin şıpır şıpır akıyor hemen servise gidiyim dedim çıktım yola birşey dikkatimi çekti karşı yönden gelen araçlara dikkat ettim çoğu insan sigara içiyor (genelde bazı insanlar bitincede camdan fırlatır ya bana çok dek gelmiştir.) inşallah biri atmaz diye dua ediyorum ve son sürat servise gitmeye çalışıyorum trafik sıkışık lambalar derken servise vardım arabayı kaldırdılar bir de baktık ki deponun arkasındaki benzin hortumu delinmiş arabanın önceki sahibi benzin hortumu taktıracağı yerde radyatör hortumu taktırmış o da şişme yapmış ve yırtılmış insan hayatı bu kadar ucuz işte hortumu değiştirdim orjinal benzin hortumuyla 30 ytl masraf tuttu. parasında değilim ama
- ya farkına varmayasaydım da önde giden araç sigarasını atsaydı da patlasaydı....
Allah' a binlerce şükürler olsun ki ucuz yırttık.
- ya farkına varmayasaydım da önde giden araç sigarasını atsaydı da patlasaydı....
Allah' a binlerce şükürler olsun ki ucuz yırttık.