Aykal !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğum günün kutlu olsun Aykal...Nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı senelere.... :D :D

dogum gunun kutlu olsun aykal :)

mutlu yillar hemserim..

Teşekkürler ahali :D Bende yeni geldim güzel mesajlarınızı okudum daha bi mutlu oldum :o Hepinize çok çok çok çok teşekkür ederim :)

Doğum günün kutlu olsun aykal :)

Aykal doğum günün kutlu olsun kardeşim sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere, pastan konusuna gelince NEO ya benzemiyor :)

Abi, pasta ustası bizim buraların en iyi ustası, aynen Aykal'ı yansıttı pastanın üzerine..Fakat kimse pastayı kesmeye cesaret edemiyor.. :) Yersek belki bize de bulaşır diye.. :)

aykalcım geç kaldım yazmakta inanılmaz yoğunum az girebiliyorum siteye akşamda gözümden kaçmış konu yaşıma ver artık:) doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara ve daha uzun yıllar birlikte olabilmek dileğiyle..

Aykalla bizim daha uzun yıllarımız var Ergin abi ama senin yaşta ortada :D Dileğine canı gönülden katılıyorum

Abi, pasta ustası bizim buraların en iyi ustası, aynen Aykal'ı yansıttı pastanın üzerine..Fakat kimse pastayı kesmeye cesaret edemiyor.. :) Yersek belki bize de bulaşır diye.. :)

resmi bozup yiyelim pasta ziyan olmasın :D

aykii biraz geç oldu ama kusura bakma. nete fazla giremiyorum bildiğin gibi bu aralar :D
dğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. ;)

Bulaşacı bir durum olsa çoktaaaan siteyi karantinaya almış olurduk :D:D

Geri