ayın 21 inde izmirde halkbankası sınavına girecekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sınav zor mu acaba ya

para kaldırmak ıcın yapılan sınavlar bunlar :D ben umıdımı kestım sımdıden sorular torpillilerer coktan ulasmıstır...yinede herkese başarılar...

Bende benzer söylemler duyuyorum, basvuru 50 tl miş sanırım,birçok ilde de sınav yapılacak

350.000 x 50 tl = 17.500.000 tl ,:eek::eek::eek: paraya bak , iyi iş vallahi

Allah Yardımcınız Olsun

Bende benzer söylemler duyuyorum, basvuru 50 tl miş sanırım,birçok ilde de sınav yapılacak

350.000 x 50 tl = 17.500.000 tl ,:eek::eek::eek: paraya bak , iyi iş vallahi
Bankanın nasıl kara geçtiği ortada :kop:. Şöyle bir iki sınav işi ayarlayanın ömür boyu sırtın yere gelmez.

Ben Halkbankasında çalışıyorum. Alınan ücret sınavı yapacak kuruma veriliyor. Bankanın öyle ufak rakama ihtiyacı yok. 3-5 şubenin tadilat masrafı o kadardır. SInavı geçebilenler içerisinde mutlaka mülakat ile eleme olacaktır. Saygılarımla..

ben de giriyorum sınava, her ne kadar şu anda yapmakta olduğum iş olan bankacılıktan kurtulup bir daha da bankaların önünden bile geçmek istemesem de baş vurmuş bulundum bi kere, verdiğim 50 tl nin hakkını vermek istiyorum ve sınava giriyorum :D az biraz aklı olan bankacı olmaz düşüncesindeyim yani.. :) ama kader işte..

ege üniversitesi fen fak. d blok, sabah 9,30 oturumu

Yaw arkadaşlar sorular dağıtıldı belli kimlerin kazanıp kazanamdığı şimdiden en iyi mülakatta elenirsiniz :D:D:D ben dahil... :D:D
Bizzat 1. ağızdan duyduğum şey...

birinci ağız derken, Halkbankası Genel Müdüründen mi duydunuz bunu acaba.. :D

Keşke fakültesi sınırlaması olup ta sınav ücreti alınmasaydı iş bankasıda yaptı sınav sonuçta 50 ytl birileri için birşey ifade etmesede kimileriiçin çok şey ifade edebilir.

bende 2 haftadır çalışıyorum cumartesi sabah 9 da cebeci hukukta sınava girecem.herkese başarılar kendimi bildim bileli sınava giriyorum allah sonumuzu hayretsin

Geri