22 Eki 2011 #1 O omerf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ağu 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Arkadaşlar acaba bizim araçlara ayak aydınlatması takılabiliyor mu? Örneğin Astra H'larda yeri vs hazırdı lambasını alıp takabiliyorduk bizim araçlarda böyle bir durum varmıdır?
Arkadaşlar acaba bizim araçlara ayak aydınlatması takılabiliyor mu? Örneğin Astra H'larda yeri vs hazırdı lambasını alıp takabiliyorduk bizim araçlarda böyle bir durum varmıdır?
22 Eki 2011 #2 Bye_Bye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2014 Mesajlar 10,152 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: Ayak Aydınlatması evet takılabiliyor sn.Gökhan_55 aracına ayak aydınlatması taktırmıştı
22 Eki 2011 #3 G Gökhan_55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2011 Mesajlar 2,140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Ayak Aydınlatması takılıyor hemde mükemmel oluyor
22 Eki 2011 #4 F furkaned Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Tem 2011 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Ayak Aydınlatması Bunun gibi?
23 Eki 2011 Konuyu Başlatan #5 O omerf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ağu 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Ynt: Ayak Aydınlatması furkaned link' Alıntı: Bunun gibi? Genişletmek için tıkla ... Evet bunun gibi fakat ben beyaz renk istemiyorum tavan ampülleriyle aynı renk olsun yani sarı olsun istiyorum. Acaba bu uygulama nasıl yapılıyor?Araçda yeri vs hazır mı?Maliyeti nedir servisde?
Ynt: Ayak Aydınlatması furkaned link' Alıntı: Bunun gibi? Genişletmek için tıkla ... Evet bunun gibi fakat ben beyaz renk istemiyorum tavan ampülleriyle aynı renk olsun yani sarı olsun istiyorum. Acaba bu uygulama nasıl yapılıyor?Araçda yeri vs hazır mı?Maliyeti nedir servisde?
23 Eki 2011 #6 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Ayak Aydınlatması Bende yaptirmayi dusunuyorum acikcasi. Yeri hazirmi acaba
23 Eki 2011 #7 G Gökhan_55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2011 Mesajlar 2,140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Ayak Aydınlatması arkadaşlar bu fotgraf benim arabanın fotosu tavan aydınlatmasınıda bu renk yapabilirsiniz emin olun bu rengi canlı görürseniz vazgeçemezsiniz...
Ynt: Ayak Aydınlatması arkadaşlar bu fotgraf benim arabanın fotosu tavan aydınlatmasınıda bu renk yapabilirsiniz emin olun bu rengi canlı görürseniz vazgeçemezsiniz...
23 Eki 2011 Konuyu Başlatan #8 O omerf Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Ağu 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Ynt: Ayak Aydınlatması Gökhan_55 link' Alıntı: arkadaşlar bu fotgraf benim arabanın fotosu tavan aydınlatmasınıda bu renk yapabilirsiniz emin olun bu rengi canlı görürseniz vazgeçemezsiniz... Genişletmek için tıkla ... ayak aydınlatması nasıl yapılıyor hocam bilgi verebilirmisin? Maliyeti nedir servisde?
Ynt: Ayak Aydınlatması Gökhan_55 link' Alıntı: arkadaşlar bu fotgraf benim arabanın fotosu tavan aydınlatmasınıda bu renk yapabilirsiniz emin olun bu rengi canlı görürseniz vazgeçemezsiniz... Genişletmek için tıkla ... ayak aydınlatması nasıl yapılıyor hocam bilgi verebilirmisin? Maliyeti nedir servisde?
23 Eki 2011 #9 G Gökhan_55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2011 Mesajlar 2,140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Ayak Aydınlatması arkası yapışkanlı olan led var onu yapıştırıp iç aydınlatmalardan da pararel bağlantı çekiyorlar diye biliyorum...
Ynt: Ayak Aydınlatması arkası yapışkanlı olan led var onu yapıştırıp iç aydınlatmalardan da pararel bağlantı çekiyorlar diye biliyorum...