Avukat olanlar yada hukuki bilgisi olanlar lütfen buyrun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DweLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar donanımhaber.com konuyu silmiş ancak vazgeçmeyeceğim.

Arkadaşlar donanımhaber.com konuyu silmiş ancak vazgeçmeyeceğim.

Donanımhaberde açılan her 5 konudan bir tanesi Tipim Nasıl SS li konusu zaten :D

İnşallah biri sanada o 400 maddeyi sıralamamıştır , genelde tipim nasıl ss li konusu açılınca o 400 madde sıralanıyor :dil: adama baya bi koyan sözler var o maddelerde Allah düşmanımın başına vermeye :)

Aynen ses kayıtlarından başlamışlar söylenmeyecek şeylere kadar :D

Ancak ne kadar olsa da benim rızam yok,bu da suç teşkil etmez mi? Sonuçta özgürlüğüm kısıtlanıyor hocam.

Aynen ses kayıtlarından başlamışlar söylenmeyecek şeylere kadar :D

Ancak ne kadar olsa da benim rızam yok,bu da suç teşkil etmez mi? Sonuçta özgürlüğüm kısıtlanıyor hocam.

Ses kaydını dinledim adam ciddi ciddi resimdeki tip için ses kayıt edip upload etmiş internet ortamına :D buda ne kadar boş insanlarımız olduğunun birer kanıtı olsa gerek

O kişilere dava edeceksinde peki dava sonuçlanacakmı ki hemen internet ortamında herşeyin bir hilesi var sen iste ben şimdi mesela amerikadan bağlanayım bu foruma veya sen iste ben bilgisayarımın MAC nosunu anında değiştireyim şimdi , geçin bu ayakları , internet konusunda profesör olmuş birini yakalamak hakikaten güç iş ancak tabi oradakiler lise çağındaki gençler olduğu için herşeyleri mal gibi meydanda orası ayrı bir mesele :rakir:

Evet dediğinizde haklısınız,altıma imzayı atarım.. Valla sonuçlanıp sonuçlanmamasını bilemem de,ben asıl; dava dilekçesi evlerine gittiğinde ki suratlarını merak ediyorum :D :D

Evet dediğinizde haklısınız,altıma imzayı atarım.. Valla sonuçlanıp sonuçlanmamasını bilemem de,ben asıl; dava dilekçesi evlerine gittiğinde ki suratlarını merak ediyorum :D :D
Anaları hemen ergenlerine arka çıkıp "vallahi iftira, benim oğlum böyle şeyler yapmaz" derler :sopa:

Valla Savaş Ağabey,hem siteyi kaydettim hem resmi.. yani sadece fotoğraf olsa photoshop denir ama iş öyle değil ne yazık ki :D Bugün sundum savcıya,delilleri de cd'ye aktardım dilekçeyle birlikte verdim,şimdi ilerisini göreceğiz sizinle birlikte.

Son gelişmeleri aktarayım; bahsi geçen forum, ".com" uzantılı olduğu için oraya dava açılamıyor ancak bana yardımları sadece o arkadaşların IP'lerini ve özellerini savcıya iletmek olacak,savcıdan sonrası bilişim şube'ye kalıyor..

"com" uzantılı olduğu için neden dava açılamıyor ki?

Olay .com uzantısı değil aslında,şimdi bu forumda ben size hakaret etsem forumun suçu ne?

Geri