Avukat olanlar yada hukuki bilgisi olanlar lütfen buyrun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DweLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynısını bende söyledim ama çare etmedi..Zaten dün cd'de de gördü savcı,kamuyu kazanıp tazminata geçerse bi gsi'la dönerim foruma :D

Normalde iki türlü saldıracaktım,ama avukatım da benim gibi düşünüyormuş,sadece nick varken bi şey yapamayız kim oldukları belli olsun da öyle açarız tazminatı dedi..

Beklemedeyim daha..

Son durum;

Savcı takipsizlik kararı verdi...

En kolay yolu seçmişler :(

Savaş Ağabey,kağıttan özet geçecek olursam, tanışmadığımızı ve o konuyu açan şahsın da yüzümü sildiği için gerek duyulmadığını felan yazmışlar. Ben küfür yediğimle,rezil olduğumla kaldım ortada..

Film gibi olmuş :(. Herhangi bir şekilde, belli kişiler hedef gösterilmeden, isim, resim paylaşılmadan bir devlet kurumu görevlileri hakkında yapılan eleştirileri suç duyurusu olarak kabul edip dava açan savcılarımız acaba böyle bir duruma ne diyorlardır :(. Ortada bir vatandaşın resmi var, hakaret var ama nedense takipsizlik kararı da var. Sen bir bakan, milletvekili veya hakim/savcı oğlu olsaydın mahkeme aynı takipsizlik kararını gene verirmiydi?

Ben memur çocuğuyum Savaş Ağabey,hep bu yüzden.
Şöyle özetleyim,ben başkasının bilgisayarına girersem hapis ve suç ama başkası bilgisayarıma girerse bulamazlar.. Üzülüyorum; anneme edilen küfürlerle ve rezil olduğumla kalakaldım bi başıma.. Ben hak etmedim bu aptallığı ancak takipsizlik kararı da hakkım değildi,cd'de kanıt verdim,photoshop derler; inkar edilir diye siteyi indirdim/kaydettim ama gene de güçsüz bi biçimde ezip geçtiler beni.. İtiraz davası için harç param yok üzgünüm,istersen konuyu silebilirsin,artık bi önemi kalmadı çünkü.

Geri