Aux-Usb converter ile düşünceleriniz..?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snbastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snbastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar biliyorum bu konu hakkında forumda bi kaç konu mevcut ancak aradan zaman geçti hani bi gelişme olmuş olabilir diye düşündüğüm için artı böyle bişey dikkatimi çekti fiyatıda makul olunca sizlerede danışmak istedim...

http://www.pdaextreme.com/Motorola-Q9m-Mini-USB-3.5mm-Stereo-Audio-Converter-pid-1664.html

((Aklıma bi fikir geldi ama Cengiz abiye danışmak lazım başlamadan. bu FM transmitterların usb olayını söküp (datayı ses dosyasına çeviren aparatı komple, artık olursa) teybimize ekleme olayı olabilir mi?Cengiz abi konuyu görürsen beni bilgilendirir misin?))

Son düzenleme:
bu zımbırtı sıradan kulaklık ile motorola telefonda müzik dinlemenizi sağlar.

sizin anladığınız tarzda bişey değil.

banada biraz basit geldi hiç usb adaptöre benzemiyor dedim ama olur mu olur diye düşündüm.peki peki yok mu buna benzer bir ürün.teybim pioneer 6900 serisi.

banada biraz basit geldi hiç usb adaptöre benzemiyor dedim ama olur mu olur diye düşündüm.peki peki yok mu buna benzer bir ürün.teybim pioneer 6900 serisi.

benim bildiğim malesef yok.

Cengiz abi bu olaya bi açıklık getirmiştir aslında ama forumu uzun zamandır takip edemedim,kesin gözümden kaçmıştır...

Aklıma bi fikir geldi ama Cengiz abiye danışmak lazım başlamadan. bu FM transmitterların usb olayını söküp (datayı ses dosyasına çeviren aparatı komple, artık olursa) teybimize ekleme olayı olabilir mi?Cengiz abi konuyu görürsen beni bilgilendirir misin?

bu pegeoutlarda bir aparat var hdd gibi içine usb ni bağlayıp ibr şeyler yüklüyorsun falan sanırım onların oem bütün araçlara uygunlarıda var öyle bir şey işinizi görür..

Aklıma bi fikir geldi ama Cengiz abiye danışmak lazım başlamadan. bu FM transmitterların usb olayını söküp (datayı ses dosyasına çeviren aparatı komple, artık olursa) teybimize ekleme olayı olabilir mi?Cengiz abi konuyu görürsen beni bilgilendirir misin?

Olur. Fm transmitter katına giren sesi alıp aux ile teybine bağlayabilirsin. Peki neden fm transmitter kullanmıyorsun? Yani ses sinyalini sen kablo ile götüreceğine cihaz kablosuz olarak iletiyor zaten?

Olur. Fm transmitter katına giren sesi alıp aux ile teybine bağlayabilirsin. Peki neden fm transmitter kullanmıyorsun? Yani ses sinyalini sen kablo ile götüreceğine cihaz kablosuz olarak iletiyor zaten?

Teybimden memnunum fakat tek eksiği usb girişi olmayaşı, direk fm transmitteri bağladığımda ses kalitesi çok düşecek bu yüzden düşüncem orjinalinden usb çıkışlı teyplerin ses kalitesini yakalamak ama birde şu var ki ben usbyi taktığımda teybin tuşları üzerinden şarkıları ilerletebilecek miyim? Cengiz abi yorma kafanı olmaz o iş desen bile razıyım ama bi ses ver yeter ki :(

Geri