Autoking e tesekkürler

Çok temiz boyayamamışlar yine de, özellikle ön ve arka tampondaki siyah şerite taşmış hep boyalar.O parçayı çıkartmadan boyamışlar (büyük ihtimal gazete kapatarak) . Arka tamponda da kabarcık oluşmuş, aceleye gelmiş gibi

Yine de hayırlı olsun

paylaşım için teşekkürler..

Çok temiz boyayamamışlar yine de, özellikle ön ve arka tampondaki siyah şerite taşmış hep boyalar.O parçayı çıkartmadan boyamışlar (büyük ihtimal gazete kapatarak) . Arka tamponda da kabarcık oluşmuş, aceleye gelmiş gibi

Yine de hayırlı olsun

ücretsiz olunca ve sigortan yaptırınca anca bu kadar oluyor.. :D fazla önemsemiyorlar.. benim araçtada yaptırdığım bir yerde boya renginde problem vardı çok fazla dikkat edildiğince belli oluyor ama önemsemedim.. :o aslında araç en az 2 gün kalıyor acele de değil ama bu süre yeterlimi tabi böle bi iş için bilmem :confused:

haklısın banada öyle geldi

stepne dahil jantları geçen sene 100 ytl ye boyattım 400 çok demişler özel boyada ondanmıki acaba

Yine de hayırlı olsun
+1000

autoking en güzel döşeme tamiri yapıyorlar. plastik tamirlerinde boya dökülme ypabiliyor. bir sorunlarıda tampon tamirlerinde. Sigorta ilk hasarda tamponu tamire autokinge yolluyor mesela. ikinci kez bir iki yıl sonrada olabilir eksper gelip tamponun daha önce tamir olduğunu aslında sağlam bir tampon olmadığını söyleyip sıfır tampon vermeyi red edebiliyor.Çıkma tampon veya eksport tampon veriyor. bu seferde işler kopuyor.

Yine de hayırlı olsun

Evet bunları bende farkettim, hatta dün akşam Sametle konuşmuştuk aynı mevzuyu, Kaskodan yapıldığı için fazla özen gösterilmiyor sanırım.Ama özensizlik çok da rahatsız edecek kadar değil.Arka tamponun köşesindeki kabarcık farkediliyor ve de siyah zemine boya lekesi taşırmışlar.Hafta sonu ufak bir rötüşla hallederim ben onları.Yinede kasko dahilinde ücretsiz, hasarsızlık indirimine dokunmadan böyle bir hizmetten yararlanmak güzel

Sonuçta kaskonun yaptırması, aynı işlemi cepten yaptırılmasından iyidir.

Geri