Autoking e tesekkürler

BY_Corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ne zamandır yaptırmak istediğim bir kaç keyfe keder çizik ve sıyrık için, Bursa Autoking den gün almıştım, 8 şubat cuma arabamı istediler , 9 şubat cumartesi iade ettiler, gerçekten güzel iş yapmışlar, kendilerine tşk. ettim ve yaptıklarını sizlerle de paylaşayım istedim.Ayrıca Kasko poliçesinde mini onarım hizmetini bedelsiz sunan Güneş Sigortaya da iyiki varsın diyorum :)

Tamponun köşesinde sıyrık vardı, bir sabah arabayı alırken böyle buldum, gece birisi taktırmış
ilk1ys3.jpg

Sol arka kapı kolunun hemen arkası, derin bir şekilde çizilmişti.pasta+cila ile kapatmayı denemiştim ve daha kötü olmuştu.çiziğin üzerinde saydam vir tabaka oluştu, elleyince pürüzsüz hiç birşey yok ama karşıdan bakınca çizik duruyordu
ilk2zt5.jpg

en son olarakda , dar bir sokakta 2 araç arasından çıkarken çok yakın olan karşı kaldırıma sürtmüştüm.Tamponun ön sağ alt köşesi
ilk3sg0.jpg

Bunlarda yapılmış halleri

tamponun köşesi
son1jq9.jpg

Kapı kolunun arkası
son2wc5.jpg

Tamponun sag alt köşesi
son3qp8.jpg

aynen valla.. benimde araçta ufak tefek çizik ve 3-5 cm göçükler vardı. Sigorta şirketimin (yukarıda anılan şirket :D ) ücretsiz mini onarım hizmeti sayesinde bende Konya Autokinge yaptırmıştım geçen yıl.. hemde 2 defa.. Çok memnunum tavsiye ederim.. :)

ohooo buda cizikmi yahu:)

neyse en büyügü böyle şeyler olsun...

tertemız olmus

Bunu sigorta yaptırırken araştırmak gerekiyor bazı şirketler bu hizmeti vermiyorlar. Benim anadolu sigorta iki yıldır yararlanıyorum.Güzel bir hizmet .;)

kaskomdan bende böyle bişeyi kesinlikle isterim kaskoyu bozdurmamak için bu tür çizikleri kendi imkanlarımızla yaptırıyoruz

autoking güzel çalışıyo yaa adamlar boya konusunda ustalar

arkadaşlar böyle bir uygulamanın kaskosuz maliyeti nedir bilgi verebilecek varmı?teşekkürler

Fotolara göre uygulama 250--300 ytl den aşağıya yapmazlar. Ben geçenlerde cantları boyatayım dedim dördüne 400 ytl çektiler.;)

Geri