Auto king

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dış hasarlarda 4 adet mini onarım hakkınız var.
Döşeme hasarlarında 8 tane onarım hakkınız var.

(Üstteki haklarınız her kasko yenilemesinde yenilenir.)

Ankarada yaptıracaklar ostime gitmesin saşmazdan şaşmasın. Aracı alınca boya farklılığı var mı yok mu? İstediğiniz gibi olmuşmu olmamışmı iyice bakın.

sasmazda benim ön camurluk agızlarını yaptılar camurlugun ıkısınde kucuk göcükler vardı ben vakumla yaparlar dıye beklıyodum ama bölgesel boya yapcaz dedıler ıkısıde 4 cm kadardı o kadar derınde degıldı bıde arka tamponda kucuk bı cızık vardı butun boya hakların gıttı dedıler ben dedım 1 tane daha hakkım var o dedı camurlugun tekı gocuk duzeltme yaptık butun hakkınız bıttı ayrıca boya yaptıktan sonra arabanın sag camurluguna bıde arka tampondakı sıyah yerlerde boya tozu vardı kapılar acık yapmıslar boya ıslemını ıcerısınede boya tozu gırmıs o yuzden alırken arabayı ıyı ınceleyın gecen gun dosemeyı yaptırmaya gıttım 5 cm kadar yanık ızı vardı koltugumda bunu yapamayız dedıler kucuk bı yer vardı 1 cm lık orayı yapabılırız dedı ayrıca bellı kaskolar yapıyo mını onarım hızmetını ak kasko ıle eureko

4 hakkın 4 ünüde büyük bir yere harcayabilirsiniz. yada 2 büyük yere 4 hakkı harcayabilirsiniz. illa 4 küçük olacak diye bir kaide yok.

Boya kaporta döşeme onarımı gibi işlerde oldukca iyiler ama boya koruma olayında zayıflar. (Ankara için)

baya bi oluyor kaza yapınca tm işleri auto king yaptı araba orjinali gitmis olabilir ama benim gözümde daha iyi duruyyor

iç temizlik olayında çok kötüler belirtmek isterim.

Geri