Auto king

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kendi firmamız Mini onarım, Ağır Çizik Giderme, Araç orjinalliğini bozmadan boyasız kaporta göçük giderme hizmetini vermektedir. isteyenlere yardımcı olabilirim..

İstanbul-Altunizade-ZADEX
Kısıklı Cad. No:83

Erzurum a bu hafta açıldı, bekliyordum ne zamandır. astra classıc hb benim araba, göçük te tam bagaj kapagının köşesinde(plaka hizası) meydana geldi.boyada bir problem olmadı ama,
acaba köşe düzeltmede bir sıkıntı olurmu acaba.

Erzurum a bu hafta açıldı, bekliyordum ne zamandır. astra classıc hb benim araba, göçük te tam bagaj kapagının köşesinde(plaka hizası) meydana geldi.boyada bir problem olmadı ama,
acaba köşe düzeltmede bir sıkıntı olurmu acaba.
benim tavanda var nokta büyüklüğünde bir göçük. sorduğumda yapamayız komple boyanır dediler. galiba sizede aynısını söylerler. zannettiğimiz gibi sihirli bir değnek yok adamların ellerinde yani:)

benim tavanda var nokta büyüklüğünde bir göçük. sorduğumda yapamayız komple boyanır dediler. galiba sizede aynısını söylerler. zannettiğimiz gibi sihirli bir değnek yok adamların ellerinde yani:)
sizi yanlış yönlendirmiş olmasınlar,
auto king in internet sitesin de resimlerle anlatılmış hatta küçük göçüklerde daha başarılıyız diye de yazmışlar. yoksa sizin göçüğün arkasına ulaşılazmı dediler.
panik oldum şimdi ya , yakın biryerde değil gidip baktırayım.

ya bu auto king olayını birileri güzelce açıklasın.her kaskoyu şirket farketmeden bozmadan istenilen tamiri yapıyormu ? ne işe yarar? nasıl yararlanabiliriz?

auto king in internet sitesin de resimlerle anlatılmış hatta küçük göçüklerde daha başarılıyız diye de yazmışlar. yoksa sizin göçüğün arkasına ulaşılazmı dediler.

Arkadaşım nokta büyüklüğünde göçükleri yapamıyorlar, içeri doğru potlaşmış diyeyim o tarz göçükleri yapabiliyorlar, üstte de yazdığım gibi boya koruma için gittim orda kendileriyle konuştum. ama insan internet sitelerine girince herşeyi yapabiliyorlar izlenimine kapılıyor.

Bu Auto King Ankara da varmı ya?

ankara da var iki tane, internet sitesine göre.
şimdi yazılanlara göre; çizik, boya tamirin de başarılı bu sistem
peki göçük düzeltme de ?
tecrübesi olanlar lütfen paylaşalım.

büyük ihtimalle bagajın arkasınada Ulaşamazlar ve komple boya diyebilirler (metalik değil ise bilemem ancak aracınız metalik renk ise kuvvetli ihtimal)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben sürekli müşterileriyim birkaç kez işlem yaptırdım ilk işde boyada tozlanma vardı beyenmedim araç tesliminde verdikleri ankette işi beyenmediğimi yazınca hemen aracı bir daha boyaya soktular ama yine beyenmedim üçüncü kez boyaya aldılar dört dörtlük bir iş çıkarmışlar tabiki bende, anketi değiştirdim.sonraki işlemlerimde de tabiki tanınmış bir müşteri olunca ,bir seferde mükemmel iş çıkardılar.
Ben tavsiye ederim ama iş sonunda aracınızı teslim almadan iyice inceleyin derim kusur olmasın.....

Geri