Auto king

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astrann

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,
aracına auto kig de işlem yaptıran var mı, göçük, çizik gibi durumlarda çok etkili deniliyor,
bilgilerinize ihtiyacım var.

babamın arabasının tampon sıyrıklarını boyattırdım gayet güzel ama tamir olaylarını pek bilmiyorum

Ben de gitmeyi düşünüyorum
Ufak tefek işleri yapıyorlarmış
Kaskoyu bozmadan

Gecen sene mini onarım'dan panjur boyası döküldüğü için panjuru boyattım herhangi bir sorun olmadı şu anda aracı pazartesi verdim pasta cila için auto king'e kasko müşterilerine %30 indirim uygulanıyor onun dışında çizikler için minionarım yapabiliyorlar ve göçükleride vakumla çekebiliyorlar.

Kaskoyu delmeden yapmaları çok güzel evet, ben de haftaya cumartesiye randevu aldım bakalım.
küçük bir göçük var bagaj kapağında, boyasız yapabilecekler mi bakalım, nasıl olacak.

genelde herkes memnun autoking den...maximize nickli arkadaşımız bursa autoking de çalışıyor..size yardımcı olur sanıyorum

Abicim bende clio varken 10 cm çapında boya işi vardı 2 saatte aracı teslim ettiler bana corsayı alırken takasa verdim odak oto eksperi kapıda boya olduğunu kasko sorgulamayla öğrendi elindeki aletle bütün kapıyı dolaştı fakat yerini bulamadı adamlar amerikadaki bir sistemle macunsuz boya yapıyorlar ve aracın yaşına göre boya yıpranma payıyla ayni tonu yakalıyor bende başak kasko var ufak tefek birsürü işlem için kasko bozulmadan işlem yapılıyor.Ben memnunum.

Ben samsun auto kingte geçen hafta boya koruma yaptırdım. Akşam üstü aldım iyi görünüyordu, güneşte dikkatli yakından bakınca sanki kullandıkları alet herneyse onun dalgalanması varmış gibi görünüyor...Arabayı yıkattıktan sonra tekrar inceleyecem belki silme izi olabilir diye düşünüyorum geçmezse tekrar götürecem. Samsunda auto king VW'in üst katında aracı teslim alırken bir baktım plakalığı değiştirmişler VW plakalığı koymuşlar ve plakalık tampona daha yapışık duruyor yoksa tamponu mu deldiniz dedim hayır onun ayarı var dediler sesimi çıkarmadım ama kızdım iş güzarlıklarına. Opel plakalığımı istedim neyse gittiler opelden yeni plakalık getirip taktılar. Sözlerine güvendim eve geldim sonra plakanın altına bir bakayım dedim, delmişler cidden ve çok sinirlendim en kısa sürede yanlarına gidip gerekeni söyleyecem. Boya koruma sonrası aracımın fotosunu da ekliyorum...

cimg2441.jpg

bende bugün randevu ile izmir bornova'daki auto king'e gittim. arka tamponda çizikler vardı. mini onarımdan karşılanacak. birde malum ilkbhar temizliği kapsamında iç temizlik yaptırıyorum %30 indirimli 142 tl. cuma akşamı alıcam arabayı bakalım nasıl olucak.

fotoları beklioruz ozaman..

Geri