Auto bild dergisi vectra'yı birinci seçmiş

Experience

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Auto bild dergisinin yaptığı 2. elin en iyi alternatifi karşılaştırmasında vectra birinci seçilmiş ve bu geçtiğimiz haftanın autoshow dergisinde yayınlanmıştı.Sınıfından ford mondeo ve vw passat'la karşılaştırılan vectra en iyi alternatif olarak sunulmuş.Nedenleri detaylarıyla dergide var.Ayrıca passat'ın ve mondeo'nun da pek çok zayıf noktalarını,kronik sorunlarını dile getirmişler.Eklenen bir bilgi ise bazı sorunların makyajlı passat'a giderilmiş olduğu.Buraya ancak karşılaştırmanın sonucunu resim olarak ekleyebiliyorum tabii.Buyrun:

walla büyük motor ve büyük para verecek olsam passat'ı tek geçerim...

opelin farkı derim

şaşırdım doğrusu.. bende pekçokları gibi düşünmeden kıyaslamadan vw passat derdim. Ve iç rahatlığıylada alırdım.

Dergiyi ve analizi bulmaya çalışacağım.

bulupta ne ortamında paylaşırsanız sevinirm...

Benim pek şaşırmadığım bir sonuç açıkcası.Servisler opel'in en büyük sorunu.Passat'a da bindim, şehirlerarası yolculuk yaptım, şehiriçinde de gözlemledim, hiç de farklı bir araba değil ancak iç hacimi biraz daha büyük evet.Bir dostumun ailesinin vardı ve problemler vardı o arabada da zaman zaman

passatta bu kadar büyültücek ne var anlamıyom zaten millet bi passat tutturmus gidiyo

Size derginin bir sayfasını daha göstereyim.Yanlış anlaşılmasın, 3 modelin de problemlerinden bahsediliyor ve bunlar göz önünde bulunduruldugunda vectra öne çıkmış.Salı günü derginin sayısı değişiyor, o yüzden almak isteyenler bugün içinde almalı (pazartesi)
Son sayfa:
http://img357.imageshack.us/img357/8690/passatnk3.jpg

opele güvenimiz devam ediyor.

vectra karizmasıyla zaten ikisinden de öndedir...

Son düzenleme:
Geri