Audi Tip DRL Eye Far Projesi (Fotoğraflı)

ADEMÜÇÜNCÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Büyük uğraşlar sonucu sonunda uygulamayı başardım yorum sizin
adpz.jpg

ok7j.jpg

8fhg.jpg

g4ft.jpg

xsfc.jpg

0cht.jpg

Bitmiş hali
1zh3.jpg

i5k5.jpg

zatv.jpg

güle güle kullan Adem kardeşim. farlar yağmurda su almasın aman dikkat et. arada bir kontrol etmeyi unutma.

Teşekkürler Bahadır . Su almasına imkan yok çünkü piyasada ki en kaliteli ithal mastikle yapıştırdım normal silikon gibi öyle fırına atınca eriyen tiplerden değil. Boyacılar kaporta eklerinde kullanıyorlar orjinal malzemelerden Dayson marka mastik. Tavsiye ederim de. Daha önce de yapıştırmıştım 1 ay olmuştu hiç su almamıştı

güzel olmuş güle güle kullanın ama alt tarafı biraz daha uzatsaydınız farın bitimine kadar daha mı iyi olur du acaba :rolleyes:

hayırlı olsun güzel olmuş...elinzie saglık bende onu diyecektim acaba farın bitimine kadar uzansa nasıl dururdu...

Teşekkürler arkadaşlar ama ne yazık ki ledlerin toplam uzunluğu 24 cm ve en alta kadar yetişmiyor. Komple düz yapsam yetişir belki ama o zaman da DRL görüntüsü vermez o yüzden mecbur böyle oldu

Guzel olmus, hos duruyor. Elinize saglik.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Maşallah eline sağlık güzel olmuş. Trabzon'da neredesin?

Elinize sağlık, güzel olmuş. Kendisi birşeyler yapanları görünce çok hoşuma gidiyor.

Çok güzel olmuş elinize sağlık.

Bir tanesinde A4un farı gibi kıvrımlı yapmışsınız. O da çok güzel görünüyordu. Keşke diğerini de öyle yapsaydıniz. Ben A4 farlarını çok beğeniyorum.

Geri