Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sportback ismini Audi mi verdi bilmiyorum ama çok mantıklı olmuş. Hatchback olarak nitelendirmek haksızlık oluyordu zaten. Ayrıca 4 kapılı spor araç olmaz, aile arabası bu diyenlere de kapak oluyor artık Bu tarz kasa oldum olası çok hoşuma giderdi. Yenilerde tekrar popüler oldu.. Panamera da aynı kategoride sayılabilir...
bu panemera nın hikayesi çok güzel panemara bitiyor genelde porschenin özel serilerini porschenin sahibi test edermiş onun onayından geçmesse üretime girmezmiş.. bu panemarayıda test etmek için binmiş ilk panemeraya mühendisler modifiye edilmiş 911 motoru koymuşlar adam bir tur atmış inmiş arabadan her kez ağzına bakıyor beğenmedim tekrar yapın demiş aradab bir ay geçmiş tekrar bu sefer cayennedeki motoru modifiye edip koymuşlar porschenin sahibi binmiş sürmüş gelmiş inmiş millet gene ağzına bakıyor tamam üretebilirsiniz demiş..
Benim hoşuma giden yanı şu oldu en çok diğer audilere önden bensesede arka tasarımda tamamen bağımsız geçmişe özüne bir benzeme varki bu benim hoşuma çok gidiyor bir markanın özüne geçmişine nerden geldiğini unutmadığını gösteren bir şey..
Hmm, ya millet ne çabuk alıyor bu araçları anlayamıyorum. Biz fotograflarına bakarken daha trafikte kaç kere olmadık yerlerde rastladım panamera'ya. Ama A7 görmedim henüz.
Ekleme: Evet özellikle arka tasarım en can alıcı nokta zaten benim açımdan..