Audi A5'den sonra S5

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla üstad doğru söylüyosun, senin kadar olamadık...onun yerine adam olduk, insan olduk...

maasallah gozlerım yasardı evet benımgıbı olamamıssın
onun terıne bos bır adam saf bır ınsan olmussun

bakıyorumda terbıyesızlıkte sınır tanımıyorsun skycocuk aman ben sımdı senınle muattab olmayımda bu konuda kapanmasın cunku sen topluma acık bır ortamda oldugunu unutup kendını mahallede zannedıyorsun cok ayıp baska bır sey yazmıcam konu zıyan olmasın sana ıyı geceler

Marikan Arkadaşim Teşekkürler Gözümüz Gönlümüz Açildi Deli Araba

Bak kardeşim, dünden beri sabrediyorum ama beni zıvanadan çıkarmak için yaptığın her türlü çirkefliğe rağmen terbiyemi bozmuyorum, bozmayacağım da.Az bilirsin, çok bilirsin bu beni ilgilendirmez, ne biliyorsan sakla kendine turşusunu kurarsın ama ağzından 2 kelime insana yakışır laf çıksın.Hiç birşeyime saygı göstermek isteyebilirsin, o senin tercihin ancak hiç değilse yaşıma saygı göster.Biz büyüklerimizden öyle öğrendik ve saygıda kusur etmedik, senden de aynı şekilde davranmanı rica edeceğim.Daha fazla da uzatmak istemiyorum bu olayı, işim gücüm, güzel bir ailem var, canımı sıkıyorsun, sonra sinrlenip senin yüzünden onları üzmek istemiyorum, o yüzden yeterli bu kadar...biraz insan ol ve öyle davran...

e sen ztn buraya sınırlenıp hıncını aılenden cıkarıyorsan o senın sorunun...

ToMbStOnE' Alıntı:
4.2 litre V8 motora sahip,340 beygir gücünde...

Bu 4.2 litre v8 motorla vw 1340 beygir çıkarır heralde ...

istanbool' Alıntı:
e sen ztn buraya sınırlenıp hıncını aılenden cıkarıyorsan o senın sorunun...

Buraya falan sinirlendiğim yok, sen damarıma basıyorsun sadece.Dua et gerçek yüzünü ortaya çıkartmıyorum.Yazık günah yaa, bu kadar da küçülemez bir insan...

Gerçek teknik verileri bunlar

Motor 4,2 FSI V8 Quattro
Güc 260Kw 354Hp 340Nm Tork 250 sinirlandirilmis.
Yakit 100km,de 12,4 Süperplus

Geri