Audi A3 1.4 TFSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erman abi haklı bu konuda mesela en iyi bildiğim örnek passat;)
fındık turbo diye tabir edilen turboların en kücüğü mevcut ve bu 1750 gibi devirlerde doldurmaya başlıtyor tam verimi 2700 gibi bir devirde alıyorsun;)
tutti 1.6 lardan güc almak için büyük turbo takacaklar t5 ölcülerinde bir turbo takılmalıki 150 hp lik bir güc alsın;) o turboda benim fikrime göre2200 gibi devereye girip 3000 de tam basıncı verip güçlerini iletsin;).

Draglarda subaruların gecilmesinin en büyük etkeni budur zaten 3500 devirde doluluk verdiği için gücü veremez misal siyah vtecte görüldü tek tek ayırdı hepsini:)

Erman abiye o noktada katılıyorum aynı hp ler verilse bile atmosferik turboyu alır yere vurur maaalesef:(

Erman abi haklı bu konuda mesela en iyi bildiğim örnek passat;)
fındık turbo diye tabir edilen turboların en kücüğü mevcut ve bu 1750 gibi devirlerde doldurmaya başlıtyor tam verimi 2700 gibi bir devirde alıyorsun;)
tutti 1.6 lardan güc almak için büyük turbo takacaklar t5 ölcülerinde bir turbo takılmalıki 150 hp lik bir güc alsın;) o turboda benim fikrime göre2200 gibi devereye girip 3000 de tam basıncı verip güçlerini iletsin;).

Draglarda subaruların gecilmesinin en büyük etkeni budur zaten 3500 devirde doluluk verdiği için gücü veremez misal siyah vtecte görüldü tek tek ayırdı hepsini:)

Erman abiye o noktada katılıyorum aynı hp ler verilse bile atmosferik turboyu alır yere vurur maaalesef:(

Corsa_N senin pasatı ayırır yani :D:D:D:D:D:rock:kop:

o biraz zor canım:D:D
lpg de gecerim seni beeee:)

ben 1,4 125 hp lik versiyonu VW için duymuştum. Audiden önce VW getirebilir.

audi a3 1,4tfsi fiyatı belirlendi

audi a3 için 200 nm tork 125 beygirlik turbo destekli 1,4 motor liste fiyatı internete verilmiş.26304 euro 3kapılı modeli için baz fiyatı, 27303 euro da sportback(5kapılı)için istenen baz fiyat.a3 bu motorla 9,6sn'de 0'dan 100 km'ye çıkmakta.ortalama 6,5lt yakıt tüketmekte.max olarak 203km/h hız yapabilmektedir.vw group fena iş çıkarmamış gibi görünüyor...

seat leonda ise hala daa tfsi yada tsi yok.anlamak pek mümkün değil...

Geri