Audi A3 1.4 TFSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hem A3 , Hem 1.4 hemde 125 HP . Gerçekten güzel

mantıklı bir atılım.
a3 sahibi tüm arkadaşlarım yakıttan şikayetciydi.bir bakıma yeni a3 sahibi olucaklara cözüm gibi görünüyor bu durum..

Fiyatları biraz düşse... :)

o da bir vw malı bırakın takılsınlar ellerinde patlar o motorlar yakında... o kadar sıkıştırılır mı bir motor yaaa tövbe tövbeeee sinirlendim akşam akşam...

golf 1.4 turbo kullandım 140 lıklardan gerçekten inanılmaz gidiyor elemanlar 170 lik lanı düşünemiyorum muheşem bir ivelenmeye sahip ama yinede subaru impreza wrx sti der dururum

A3 kullanıcılarının en büyük sorunu yakıttı özellikle 8v lik motoru uzun süre kullandı vw grubu o motor arabayı taşımıyordu hemde yakıttan canını yakıyordu bu motor yakıt açısından daha iyi olmuştur

bu düşük hacimli turbo motorlar bizim gibi vergisi dengesiz olan ülkeler için iy ancak 10 yıl içinde atmosferik bir aracın motor arızası tanmir maliyeti ile aşırı beslemeli bu motorların tamir maliyetini düşünmedende edemiyorum

VW'in konu hakkında gerekli test ve araştırmaları yaptığına inanıyorum.Dizellerde yıllardır Turbo kullanılıyor ve Turbo dizeller şu anda piyasanın en gözde arabaları.Bence artık benzinlide de yavaş yavaş Turbo'ya geçme zamanı geldi. 2.5 170 HP atmosferik araç yerine 1.4 170 HP çift aşırı beslemeli araç her açıdan avantajlı olur...

VW'in konu hakkında gerekli test ve araştırmaları yaptığına inanıyorum.Dizellerde yıllardır Turbo kullanılıyor ve Turbo dizeller şu anda piyasanın en gözde arabaları.Bence artık benzinlide de yavaş yavaş Turbo'ya geçme zamanı geldi. 2.5 170 HP atmosferik araç yerine 1.4 170 HP çift aşırı beslemeli araç her açıdan avantajlı olur...

erman abi sence atmosferik 186 beygire sahip 206 rc mi daha iyi yoksa 1.6 turbolu 150 beygirlik 207 gt mi tamamiyle motor açısından soruyorum bizim orda bi arkadaş rc sini ssatıp gt almayı planlıyorda...

Erman abiye sormuşsun ama Berat bende cevap vermek isterim:o
207 gt almak daha mantıklı cünkü turbolu aracı sürmesi gerçekten büyük bir zevk;)
alt devirlerden gelen o yüksek tork gercekten haz veriyor:)

motor iyiliğini bilemicem, pugların turbolusunu hiç bilmiyorum:(

Berat, turbo Samet'in dediği gibi elbetteki daha zevkli ama aynı Hp'ye sahip atmosferik ve turbo araç kalksa atmosferik alır bence.Atmosferikte kesintisiz bir güç var, turboda toplama süresi var biraz...

bende atmosferikten yanayım ama motoru büyük onunda 2 litre sanırsam 207 gt ise 1.6 turbolu ama 150 beygir ama pug işte turbo ne kadar sağlam kime yaptırdılar acaba motoru ona göre seçmek lazım...

Geri