Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her marka lpg kitinde şikayet mutlaka vardır bu iş şans işi atiker kötü bi kit değil ama lpg bu araştırır eder en iyisini buldum der taktırırsın sorunların içinden çıkamazsın bence en önemli faktör aracın sorunsuz olması 2.faktör işçilik 3.faktör kit markası eğer aracınızda en ufak sorun varsa o küçücük sorun lpg ile binlerce lira masraf açar kendimden biliyorum contamda ufacık bir yanık varmış 1 yıl öyle gezdim lpg taktırınca motoru yenilemek zorunda kaldım ama şuan sorunsuz kullanıyorum kitimde atiker
arkadaşım ben aracımı 0 km alınca taktırdım 1,2 corsa atiker takılı 20 bın km yaptım cok şukur arıza ve arıza ışıgı problemı yok tabıkı bunun sebebı takan ustadır dıyorum ama problem yaşayan larda cok performan cokta ıyı olmasada kısa mesafelerde guzel patlıyo
ben atikeri taktıralı 2 yıldan fazla oldu. takıldıktan 2 hafta sonra kontrol için gittim. dahada hiç gitmedim. Allah a şkür tekleme dahi yok. ben hiç sıkıntı yaşamadım. bence en önemli faktör işçilik