Atiker lpg filtresi değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astracı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astracı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracıma atiker sıralı sistemi taktıralı 10,000 km oldu.Lpg filtresinin değişmesi gerektiğini öğrendim.Afyondaki atiker bayisine gittim.Sıvı ve buhar filtrelerinin değişimi için;
sıvı filtresi:65 ytl
buhar filtresi:20 ytl
işçilik:15 ytl
toplam 100 ytl istediler.
Bu fiyat bana çok fazla geldi.Yaptığımız tasarrufu filtrelere mi vereceğiz?
Atiker kullanan arkadaşlardan filtre değiştirenler ne kadara değiştirdiklerini yazarlarsa sevinirim.Uygun fiyatlı olursa başka yerde değiştireceğim.

abi bu ne yaa her 10.000 de filtre değişcekse? e ne anlamı var:(

bendede atiker var takan servis hiç böle bişi demedi. varsada ne yapıyoruz atikere el sallıyoruz.byee

Ben bu hafta atiger taktırmayı düşünüyordum. Usta bütün LPg ler için 15000 km'de filtrenin değişmesi gerektiğini söyledi.

bize 30 000 km sonra gel dediler bi yanlıslık mı var acaba lavato sıralı

İki gün önce taktırdığım servise gittim filitrenin 15.000 km de değişmesi gerektiğinin kararın bana ait olduğunu söyledi fiyat:25.00 ytl dedi bende güvendiğim için (muhabbetimden dolayı) değiştirdim...
Atiker kullanan birkaç arkadaşım daha var hepsi farklı yerlere gidiyor hepsi aynı şeyi 15.000 km yi söylüyor... Bence siz bu konuyu bulunduğunuz ilde araştırın derim....

10 binde bir bende eski aracımda gidiyordum hatta araç babamda geçen cuma götürdüm gene. Zavoli markaydı. Sadece tek filtre değişiyordu ve yeni yazılım atılıyordu kontrol ediliyordu nedir bilemem ama 60ytl verip çıkıyordum.

Arkadaşlar filtreyi değiştirmek için Afyon daki diğer atiker bayiliğine gittim.Bana söylenen filtrelerden birinin 15000 km de diğerinin 30000 km de değişeceğini söylediler.Aracım 10000 km de idi.Ancak aşırı çekiş düşüklüğü ve yakıt artışı vardı.Filtrenin değişimi ile yakıt düştü ve çekiş aşırı derecede arttı.Filtre değişimine de 30 ytl ödedim.Ayrıca yeni program atıldı.

Geri