ateşleme bobinimi yoksa katalitik konvektör mü sorun nerde?

katalitik dediler en sonunda değiştirttiler bana katalitiği bir tane sıfırr yan sanayi buldum 450 ytl ye verdim değiştirdik 3-4 gün sorunsuz çalıştı ben de tama halloldu benim sorun derken ağzımda kaldı yine lamba yandı katalitikten değil anlaşılan
bilgisayara bağlayınca 1 ve 4. silindir çalışma hatası veriyor
ateşlemeyi değiştirecez dediler eğer o da olmazsa silindir kapağı açılıp temizlenecekmiş
bu kapağın açılıp temizlenmesi gibi işlemler bana kaça patlar bilgilendiriseni sevinirim
2 ay oldu opeli alalı ve şu an satılık artık satmazsam eğer ben kafayı yiyecem 1 aydır servisten servise koşup duruyorum işimi yapamaz hale geldim her gittiğim yere parayı bayıl
nerdeyse aldığım fiyat kadar daha masraf edecem gibi görülüyo bu iş
1ve 4. silindir neden düzensiz çalışır sebebi nedir ateşlememi yoksa kapak mı açılacak

Lossedyears İlk önce seLamLar aynı sorun bendede war araba yokus cıkarken hızlancagı yerine sürekli yawasLıyor dewirden düştü araba FazLa yakıyor We aracta tekleme war ayrıyetten motor calısırken resmen yerinden zıpLıyor bugun bi servise bıraktım sobipLarda yanma war bakcam dedi ben sana 2 gün icinde haber weririm ona göre baktırırsın...

Tarihe bakmak Simdi akLıma Geldi ya :) eger sorunu cözdüysen nasıL cözdün meraktayım Haber werirsen bizede tecrübe oLur

benzin kokusu geliyorsa arac hava yakıt karşımını ayarlayamıyordur bence debimetreye baktılar mı?

kesinlikle bobın.aynı sorun benım aracta vardı bobını degıstırdım duzeldı.

bobin 150-200 lira üst kapağı açınca çıkacak fiyatı sölemişler sana 4bin lira demişler...4bin lira verdikten sonra 200liranın hesabı olma... sen bir değiştir bobinini olmazsa açtırırsın motoru da...

edit:konu çok eskiymiş :) bence kapatın bu konuyu herkes öneri yazmış ama artık bir anlamı yok.. başından geçen arkadaşda yok zaten ortalarda...

harbi konu 2007 de açılmış belki yazan arkadaş aracı satmıştır bile :))

Sonradan Tarihe bakmak akLıma geldi bugun Motor AcıLmıs we SobipLarın Hepsi Yanmıs Galiba Sorun Ondan Su saatLerde araba topLanıo Yarın buyuk ihtimal haber geLir

bence eksantirik mili kırık, eksantirik mili kırık oldugu için 4. subabı donduremiyor. eger ıkı yerde kırıldıysa 1. de dondurememsının sebebı budur.
arabası su an 2 sılındırle calısıyor akadasın.

aynı durum benım basıma geldı ondan dıyorum.

bence eksantirik mili kırık, eksantirik mili kırık oldugu için 4. subabı donduremiyor. eger ıkı yerde kırıldıysa 1. de dondurememsının sebebı budur.
arabası su an 2 sılındırle calısıyor akadasın.

aynı durum benım basıma geldı ondan dıyorum.
egzantrik aslında motordaki en sağlam parçalardan biridir... en nadir kırılanıdır... ama 1.2 corsalarda bir kronik problem var onlarda kırılıyor.... onlardan başka kırılan hiç duymadım görmedim...

Geri