- Konuyu Başlatan
katalitik dediler en sonunda değiştirttiler bana katalitiği bir tane sıfırr yan sanayi buldum 450 ytl ye verdim değiştirdik 3-4 gün sorunsuz çalıştı ben de tama halloldu benim sorun derken ağzımda kaldı yine lamba yandı katalitikten değil anlaşılan
bilgisayara bağlayınca 1 ve 4. silindir çalışma hatası veriyor
ateşlemeyi değiştirecez dediler eğer o da olmazsa silindir kapağı açılıp temizlenecekmiş
bu kapağın açılıp temizlenmesi gibi işlemler bana kaça patlar bilgilendiriseni sevinirim
2 ay oldu opeli alalı ve şu an satılık artık satmazsam eğer ben kafayı yiyecem 1 aydır servisten servise koşup duruyorum işimi yapamaz hale geldim her gittiğim yere parayı bayıl
nerdeyse aldığım fiyat kadar daha masraf edecem gibi görülüyo bu iş
1ve 4. silindir neden düzensiz çalışır sebebi nedir ateşlememi yoksa kapak mı açılacak
bilgisayara bağlayınca 1 ve 4. silindir çalışma hatası veriyor
ateşlemeyi değiştirecez dediler eğer o da olmazsa silindir kapağı açılıp temizlenecekmiş
bu kapağın açılıp temizlenmesi gibi işlemler bana kaça patlar bilgilendiriseni sevinirim
2 ay oldu opeli alalı ve şu an satılık artık satmazsam eğer ben kafayı yiyecem 1 aydır servisten servise koşup duruyorum işimi yapamaz hale geldim her gittiğim yere parayı bayıl
nerdeyse aldığım fiyat kadar daha masraf edecem gibi görülüyo bu iş
1ve 4. silindir neden düzensiz çalışır sebebi nedir ateşlememi yoksa kapak mı açılacak