taş gediğine oturmuş.emeğine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi okutsan ne olucak ki insan istediği dersi anlar istemediğini (İŞİNE GELMEYENİ) istersen 40 sene anlat gene anlmazÇok güzel bi anıymıs bunları aslında şimdiki siyasetcilere ders niyetine okutcan sabah akşam
HAST A STRAsözün bittiği yer...teşekkürler mustafa
vectra delisiÇok teşekkürler.
34CGG68teşekkürler mustafa abi.geçenlerde bir kişi daha paylaşmıştı ama olsun..atatürk'ümüzü hergun anmamız gerek.ne zorluklara buralara gelındı ama bugunku konuma baktıgımızda çok az kaldı parçalanıyor devlet kımsenın umrunda değil.ben daha 15 yaşındayım bu yaşta bu konular aklımdan çıkmıyor ve 10 sene sonrasını düşünmek dahi istemiyorum.bu mıllet nasıl bir millet hala anlamış değilim.. BİRAZ İÇİMİ DÖKMÜŞ GİB OLDUM kusura bakmayın..
emir748teşekkürler...
mericalptekinpaylaşım için teşekkürler
savaşAnlayabilenler için çok şey ifade ediyor bu satırlar. Anlamak istemeyenler için söylenecek kelimeler bulamıyorum. Bu güzel ülke için emek verenler nur içinde yatsınlar.
Combo_MuratTeşekkürler Sevgili Mustafa
_SeRcAn_teşekkürler mustafa abi
buraqhNeler olmus neler işte belkide simdi aklımızın alamayacağı seyler, paylasım ıcın tsk.
astramonstertaş gediğine oturmuş.emeğine sağlık
Onlar sabah akşam değil her an bile okusalar anlamazlar çünkü anlamak istemiyorlar işlerine gelmiyoraytac55Çok güzel bi anıymıs bunları aslında şimdiki siyasetcilere ders niyetine okutcan sabah akşam