Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi kere yeni hondayla kalkışta bi kapışayım dedim.(diğer sürücü farkında değil) Yeşil yandı başladık ama çok az ileride viraj vardı orda araba tepinmeye başladı pati çekip önü kaymasın diye gazı azalttım falan filan arabada 4 kişiydik zaten pek de kapışamadık. Sonra baktım arabanın ağırlığı bizimkinden 200 kg daha az ve 0-100 1 salise daha kısa. Normal şartlarda da geçemeyebilirmişim. Bunun dışında pek hatırlamıyorum. İlk aldığımda ışıklarda emniyet şeridine yerleşen kurnazları sıkıştırmak için basıyordum onda da kesiciye giriyordu vitesin kısalığına alışamamıştım. Daha çok güzel virajları severim ben hızlanma sevmem ama eskisi gibi ilgilenmiyorum virajla da
Arabanın en sevdiğim yanı da kalkışta tepinip durması. Ok gibi fırlatmak mümkün değil ya kontrollü hızlanıcan yada direksiyonla debelenicen. Bence ikincisi daha zevkli
Benmde araç 1.4 t manuel geçen gün 1.6 tdi chipli leon ile (138 hp 310 nm ) denedik
0 - 100 1 boy fark ben geçtim
0 - 180 1,5 boy fark ben geçtim
50 - 150 kafa kafaya .
Chip aracı baya degistirmis , stock 105 hp ye 3 4 boy fark atiyodum .
1.6 edition ile maceraya gerek yok gazini koyup gidiyorum deneyim icin birsey yapmaya gerek yok ama virajlarda en geç frene ben basiyorum bunun farkindayim
Işıklarda kendine yolun sağında yeni bir şerit oluşturmuş zeki bir golf 6 sahibi vardı. Ben de rahatsız olurum bu durumda sıkıştırırım çoğu zaman. Bu seferki dişli çıktı üçüncü vitesin sonlarına kadar öne geçmeye başlamıştı ben biraz daha bekledim 3. Viteste geçmeye başladım. Sonra 4. Vites ve devamında yetişemedi bıraktım. Böyle şeyler dışında pek hızlı kullanmam