Astramla kaza yaptık...

Astra Maniaa

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
akşam 12.5 gibi kalamış marinada ehliyetli ablamı trafiğe alıştırırken bi vectra sıkıştırdı panik yaptı otoparka girdik sıfır gaz fren aynen 30km gibi hızla otoparktaki arabalara girdik emniyet kemerim yoktu allahtan bişey olmadı bana olmaz demeyin mutlaka kemerinizi takın yine allah kurtardı

grnt113nr4.jpg

grnt110qy9.jpg

grnt109mx6.jpg

grnt108zp2.jpg

çok geçmiş olsun

çok üzüldüm geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın ablanız içinde kötü bir tecrübe olmuş baya uzun süre oturamaz artık direksiyona tekrar tekrar geçmiş oolsun

çok geçmiş olsun üzüldüm valla can sıkıcı bi durum ama cana gelen mala gelsin araba yapılır düzelir. hız fazla degilmiş Allahtan.

çok büyük geçmiş olsun. cana gelen mala gelsin bunu da halledersin kardeş canın sağolsun. benzer bi kaza da ben yapmıştım, kasko vardır inşallah? hani başka bi laf daha vardır ya mal canın yongasıdır :)))) Allah başka kaza vermesin inşallah.

of cok kotu olmus Allah hepimizi kazadan beladan saklasın

Kardeşim çok geçmiş olsun....Allah beterinden saklasın inşallah.......

çok geçmiş olsun emniyet kemeri ni sürekli takmak lazım :confused: Allah korumuş

çook geçmiş olsun ya:( size birşey olmadığına sevindim

geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Ama gecenin o saatinde alkollü kişi sayısı faazla olabiliyor. Keşke yeni çıkıyorsa trafiğn olmadığı bir yerde çıksaydınız

Geri