astramın stoplarını ve farlarını maskeledım bakııınn!!!

perfectboy_2022

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:alkis: arkadaslar gecenlerde modıfıye sıtelerını gezeken astra stoplarına maske gordum cok begendım:good:
dedım ben bunu nerden nasıl bulurum aradım aradım bulamadım son cagre gıttım reklamcıdan arabamın rengınde bı folyo aldım uzerıne seklı cızdım sonra bı elımde maket bıcagı bı elımde sackurutma makınasıı basladım folyoyu stoplara cekmeye bıttı sonra kalrmle cızdıgım bolumlerı maket bıcagıyala kaldırdım sonuuc buu nasıl olmus amaa
ben begendım dedeım onlerede bakıyım bakdım buldum onuda yapdım hosumada gıttı paylasmak ıstedım buyurun umarım ısınıze yarar::)
Bu arada panjurum nasıl daha yenı yapdım tamamen el yapımı bıldımız kamyon fılıtre telııı:kop: :alkis:
MuRaT YıLMaZ

Ekli dosyalar

• PICT0048iiiii.webp
    PICT0048iiiii.webp
    9.6 KB · Görüntüleme: 992
  • PICT0048bbbb.webp
    PICT0048bbbb.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 789
  • PICT0045jujj.webp
    PICT0045jujj.webp
    38 KB · Görüntüleme: 752
Son düzenleme:
güzel olmuş kazasız belasız bende öle bi panjur düşünüyorum hafta sonu falan yapacam heralde :)

kolay gelsın derım ben hafta sonu panjuru sıyaha boyamayı dusunuyorum 2 haftada oyle gezerım :)

çok güzel olmuş, çok yakışmış, güle güle kullan...

tsk ederım

helalllll... elinden ıs gelıo. bende motor işine de girmelisin eheheuue :D

folyolar süper olmuş arkadaşım.banada ilham verdim.saç kurutma makinesi ve folyo işi bitiriyormu :)

cok estetık olmus elıne saglık

kolay kolay pek bişey beğenmem ama gerçeten değişik durmuş biraz göz alıştımı 10 numara olur herhalde

eline sağlık çok güzel olmuş:alkis::alkis:

Geri