Astramın arızasına yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatih71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkdadaşlar benim astra g var bunu tech 2 ye bağladık ve şu hataları verdi neden acaba sorun nerede olabilir bilen arkadaşlarım ne olur cvp yazsın
PO-136
PO-170
PO_300
PO-302
hatalarını verdi arabayı çalıştırdık azbirşey yürüdü ve sonra yine baktıkbu seferde
PO_400 verdi bunların anlamlarına baktık ama sorun nerede olabilir:cry:

P0136 Oksijen sensor devresi arizali (Bank 1 sensor 2)
P0170 Yakit kesim sistem hatasi (Bank 1)
P0300 Bircok silindirde hata bulundu
P0302 Silindir 2 hata bulundu
P0401 EGR sensor devre hatasi

Arkadaşım arıza karşılıkları bunlar

Aracınız kaç model ve bu hatalatı verecek bir şey oldumu aracınızda neden tech 2 ye bağlama ihtiyacı duydunuz

arkadaşım bunların karşılıklarına bende baktım ama sorunun nereden olabileceğini diyorum

sorun onlara karşılık gelen arızalar karşısında ne olduğu yazıyor anlamıyacak bir şey yokki p400 egr arızalı diyor

Ayrıca imza bölümünü doldurun aksi taktirde üyel,ğiniz iptal edilir

aracım 2001 model ve araba tekliyordu sabahları zor çalışıyordu gasa basınca istop ediyodu ve genelde sabahları gaza basıyoruz araba gitmiyor boğuyor arabayı bizde bujiyi bobini rolant sensörünü değiştirdik yine aynısını yapmaya devam ediyor ve arıza düzelmedi

imza bölümünü nereden dolduruyoruz kardeş

Yani araçta fazla benzin tüketimide var tabii bu beyne giden içinden 50 60 tane kablo geçen bir kablo demeti var o yıpranmıştır tam geçirmiyordur babamdada vectra var aynı oldu araba kavramıyordu gitmiyordu benzin tüketimi çoğalmış istop ediyordu istop edince çalışana kadar akla kara zor ayrılıyordu arıza burada diğer arıxzalar buna bağlı kolay gelsin

tamam buldum imza yerini ama ne yazcam kafam çok karışıkda

Geri