ruhsat kolay ya trafik şube 1 saatte verir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yerinizde olsam gider kasko yaptırırım ondan sonra anahtarımı kaybettim derim![]()
sigorta şirketine çok sinirliyimde ondanKötü örnek olma. Arkadaşlar akşama kadar dört tekerin üzerinde geziyor.
Elde kopyalanacak anahtar olmadığı için yetkili servisten sipraişle dişi aracınıza göre açılmış anahtar getirteceksiniz bekleme süreniz biraz uzun izmirden mi almanyadan mı geliyor bilmiyorum.
Daha sonra yeni gelen anahtarla aracı açabileceksiniz ama çalıştıramayacaksınız. Araç bilgisayara bağlanarak size satış sırasında verilen CARPASS kartındaki güvenlik kodu ile yeni anahtarınız immobilizer'a tanıtılıp eski iki anahtar immobilizer'dan silinecek. Böylece eski anahtarlarla araç açılabilecek ama çalıştırılamayacak.
Daha sonra isterseniz dışarda birde yedeğini yaptırıp yine immobilizer'a tanıtırsınız.
Diğer alternatif kilit sistemini komple değiştirmek böylece eski anahtarlar kapınızıda açamayacak ama baya tuzlu olur.
Pazar günü Bayrampaşa otogarın üst tarafındaki Cerrefour a gitmiştim, içerde anahtarcı var, anahtarlık bakarken sormuştum yedek anahtar yapıyormusunuz diye adam anahtar olmasa bile yaparız dedi, immobilayzır lı yada onsuz yaparız dedi.kartı ndan yazıyorum no yu; 0212 640 55 60 gsm : 0532 574 33 60 - 0539 697 09 10 görüşmekta fayda var.