Astra'ma Görüntülü Park Pilotu ve Alarm Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
csoft' Alıntı:
Dostum yapmadan önce görüşseydik keşke, iyi güzel olmuşta...
daha önce foruma yazmıştım bi incele istersen markasıda CENMAX.. benimkinin ve 450 ytl

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=8181

mesajını okuduktan sonra aynı sensör için Cenmaxın bayisi arkadaşı aradım şu senin taktığın sensörü montaj dahil 125 ytl ye veriyor..

hayırlı olsun seninkide güzelmiş :good:

LND üye adlı abimizde söylemiş gerekeni.. arabam 07 servis dışı herşey garanti bozuyor..Ya yaptırmıyacagım yada biraz fazladan verip 4 4 lük olucak..Şuan arabamda herşey 2009 a kadar garanti kapsamında... :)

tekrar hayırlı olsun dostum, iyi günlerde kullan, garanti olayından yaptım diyorsun yani...

csoft' Alıntı:
tekrar hayırlı olsun dostum, iyi günlerde kullan, garanti olayından yaptım diyorsun yani...

sagolasın.

Zaten işimi görüyor gayette memnunum.Sıkıntı yaratan sey sadece fiyattı yoksa suana kadar cok memnunum...

vallahı her araca lazım bence hayırlı olsun kardesım ama fıyatlar bana vazla geldı bıraz bızım servıste 150 ylt takılıyor yetkılı servıste..

hayırlı olsun hsg blow off dan vaz mı geçtiniz neyse kazasız belasız...

faithless1905' Alıntı:
hayırlı olsun hsg blow off dan vaz mı geçtiniz neyse kazasız belasız...

sagolasın da ben hic blow off düşünmedimki(düşündümde ciddi boyuta ulaşmadı hic) chiple karıştırdın heralde :)

Yakışır kardeşime...
Yazın bi de yay takıcaz ona. Sonra bi 18 Jant bi de filmledik mi tamadır.
Nazar değer loooo...
:D

hayırlı olsun

maşallah güzel olmuşlşşş

Sagolun Arkadaşlar

CiMiX' Alıntı:
Yakışır kardeşime...
Yazın bi de yay takıcaz ona. Sonra bi 18 Jant bi de filmledik mi tamadır.
Nazar değer loooo...
:D

Yapcaz yapcaz.. :)
:):) nazar? değdi zaten. 2 hafta önce otoparkta lastigin yanını sürttüm el frenini cektim aracı öyle orada gördüm ya.. o gün uyuyamadım.
Önceki gün yıkatıp aracı oraya cekmiştim..Cok sükür bişey yok ufak 2 çizik servisi aradım gelin halledelim para bile almayız diyince rahatladım gitti geldi yok bişey halletmişler sagolsunlar :)

Geri