astrada ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan johndone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

johndone

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar,öncelikle cevap verme lütfunda buluna herkese çok cuteşekkür ederim.biliyosunuz bilgi paylaştıkça artarmış. 2005 model astra sahibiyim.aracımda uzun yolda giderken 4 yada 5. viteste devir 1500-2000 arasına geldiğinde çok ince kayış sesine benzer bi ses geldiini farkettim.arıza ışığı yanmıyor fakat yinede kafamı kurcaladı. bu konuda beni aydınlatırsanız müteşekkir olucam.bu konuyu önceki açışıma triger kayışından gelebileceği söylenmişti ama triger kayışı yok diye biliyorum bizim araçlarda.herkese iyi günlerr....

merhaba arkadaşlar,öncelikle cevap verme lütfunda buluna herkese çok cuteşekkür ederim.biliyosunuz bilgi paylaştıkça artarmış. 2005 model astra sahibiyim.aracımda uzun yolda giderken 4 yada 5. viteste devir 1500-2000 arasına geldiğinde çok ince kayış sesine benzer bi ses geldiini farkettim.arıza ışığı yanmıyor fakat yinede kafamı kurcaladı. bu konuda beni aydınlatırsanız müteşekkir olucam.bu konuyu önceki açışıma triger kayışından gelebileceği söylenmişti ama triger kayışı yok diye biliyorum bizim araçlarda.herkese iyi günlerr....
motor tipinide belirtirsen bende memnun olucam

çok teknik konu yardımcı olamıycam kardeş üzgünüm :(

astra twinport,Z16XE

astracdtı;208065' Alıntı:
adam bişey sormuş sen kızmışsın:( Tansu kardeş
nerden anladın kızdığımı ben bunu yazarken çok mutluydum ama, bilgi vermem için gerekli soru idi.:D :)

v kayışı olabilir v kayış rulmanı var ondan gelebilir ayrıca triger kayışı vardır 60000.km değişecek

hahahaha yok yaw ama belkide şu yetkili servis özel servis muhabbetine kızmıştır...Tansu Ustam ne diyorsun bu işe?

Geri