astrada ısofıx varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BÜLENT.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba henuz arabamı almadım ama merak ettıgım konu var astrada bebek koltugu ıcın ısofıx baglantısı varmı..arac astra j 1.4 turbo cosmo

Ynt: astrada ısofıx varmı

var

Focus varken aldığım bebek koltuğunu klasik bağlama şekliyle Astra ya taktım, Isofix bağlantısı için adaptör gibi ek bir parça gerekiyor sanırım? 

Ek bir parcami nasil yani.  Koltuklarda isofix yazmiyormu.

Ben bugun normal bağladım. isofix aradım bulamadım

isofix bağlantı çubukları araçlarımızda mevcut. arka koltuğun her iki tarafında da sırtlığı ile minderleri arasında kalan boşluğa elinizi sokarsanız bağlantı çubuklarını görebilirsiniz. bazı çocuk koltuklarında üstten sabitleme kayışları mevcut. onuda koltuğun bagaja bakan kısmındaki halkalara bağlayabilirsiniz..

Hakan bey ve ercub rumuzlu arkadaslarima tesekkur ederim baya ayrintili aciklamissiniz. Oldugunu tahmin ediyodum ama bazi arkadaslar tereddute dusurdu beni acikcasi goremedim yok gibi sozlerle babamda 2004 avensis var onda bile isofix var

rica ederim. üstten sabitleme diye geçen bir özelliği daha var aracın. top-tether diye. eğer henüz koltuk almadıysanız, isofix yanında bu kayışlarıda bulunduran koltuğu tercih ederseniz biraz daha güvenli olacaktır. ben aracı almadan koltuk almıştım. bu yüzden maalesef üstten sabitleymiyorum.

Tesekkurler bendede tam tersi koltugu aldim ama henuz araci almadim general_hehe. 2012 model bekliyorum.

Geri