Astra'da içecekleri nereye koyuyorsunuz?

gokhanese

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar benim bir kaç sorum olucak ama..astra h lerde öbürlerini bilmiyorum şoför arkadaşlar yolda giderken içeceklerini nereye koyuyorlar yada benim gibi elindemi tutuyolar :):) bu ne ya 40 bin ytl ver koyacak yer bulama...

merhaba

selam arkadaşlar bu astra h lerde ya da ötekilerini bilmediğim için çukurlardan biraz hızlı geçince bayağı hareketli geciyorum.. yanii yaylanma fazla olmuyor arkadaşın wv polosunda on numara anlam veremiyorum bizimki küt küt gidiyorr sorun mu var yoksa bu arabalarda mı kendiliğinden böyle..teşekkürler

opel genel olarak serttir normal.. bardak konusunda ise malesef yer yok:(( en güzeli güzel bir restorantta içmek:)))))))

opelde boyle ufak tefek hatlar var benım aractada kul tablasından muzdarip im arabda vıtes etrafı tamamıyla kul oluyo bırde ısık koymamıslar (corsa c lerde)gece berbat yanı bır gun kaza yapmazsam ıyı sıgara degıl ama bu corsanın kul tablası oldurecek benı :)))

selam arkadaşlar bu astra h lerde ya da ötekilerini bilmediğim için çukurlardan biraz hızlı geçince bayağı hareketli geciyorum.. yanii yaylanma fazla olmuyor arkadaşın wv polosunda on numara anlam veremiyorum bizimki küt küt gidiyorr sorun mu var yoksa bu arabalarda mı kendiliğinden böyle..teşekkürler[/

kardeşim opellerin özellikle astraların sert olması yaylanmaması gibi kronik sorunlarına alışmalısın. çukurlara langir lungur girersin, arabanın koltuğundan sesler gelir, ön konsoldan çızırtılar gelir . bunlara alışmak lazım.

bardak konusunda maalesef opeli yapan kardeşlerimiz düşünememiş en güzeli ön koltukta oturan arkadaşın, eşin vs. birinin tutması.

arkadaslar arabanın yaylanmasına yada donuslerdekı hareketıne gore hareket eden tam sıze gore bardakalr var
sola donerken bardak ıcındekı hazne saga ıvmelenıyor fılan
dökülme sorunu yuzde 1 kadar fızık kuralını ve yercekımını bardakta uygulamıslar

çok teşekürler arkadaşlar... ayrıca webbe arkadaşım arabaya göre bardak mı arayalım hareket eden bardakmışş :):) konuşanı da varmıı

İçecegını koyacagın yer bacak arası ben ole yapıyorum :))

İçecegını koyacagın yer bacak arası ben ole yapıyorum :))
sişeler için en uygun yer:D ancak bardak ve kutu kola tarzı seylerde olmuyo. ben arabaya 3 tane buyuk bardak aldım. kapıdaki bolmeye koyuyorum.

çok teşekürler arkadaşlar... ayrıca webbe arkadaşım arabaya göre bardak mı arayalım hareket eden bardakmışş :):) konuşanı da varmıı
VALLAHA var yaw bardaktakı sıvı dokulmuyor saga gıdınce ıcındekı sıvı sola ıvmelenıyor saka yapmıyorum........

Geri