12 Eyl 2009 #11 corsa cosmo Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2009 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 Puanları 0 corsa cosmolarda mevcut ve yeri tam orda sensörün altıda.
12 Eyl 2009 #12 P Pehlivanoğlu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Mar 2008 Mesajlar 2,133 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hakaniko' Alıntı: surround olarak nasıl kullanıcaz? orayı görmüştüm ama sensör vs. vardır diye düşünmüştüm.3 netten bulduğum bi resimde gösteriyorum. o parçamı? Genişletmek için tıkla ... Evet orda.
hakaniko' Alıntı: surround olarak nasıl kullanıcaz? orayı görmüştüm ama sensör vs. vardır diye düşünmüştüm.3 netten bulduğum bi resimde gösteriyorum. o parçamı? Genişletmek için tıkla ... Evet orda.
14 Eyl 2009 #13 serdarm Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2008 Mesajlar 150 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Bu surround nasıl oluyor?
14 Eyl 2009 #14 Mutlu KOÇER Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eki 2008 Mesajlar 104 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 LordScorpion' Alıntı: Surround olarak nasıl kullanacağız ? CDC 30 MP3'te surround ayarı var mı? yoksa CDC 40 Opera için mi geçerli bu surround? Genişletmek için tıkla ... Ses sistemini yaparken arkadaşlar Double-Din Yada indash tarzı ana üniteler ile o özelliğin aktif olacağını söylediler. CD30 ile olmuyor malesef.
LordScorpion' Alıntı: Surround olarak nasıl kullanacağız ? CDC 30 MP3'te surround ayarı var mı? yoksa CDC 40 Opera için mi geçerli bu surround? Genişletmek için tıkla ... Ses sistemini yaparken arkadaşlar Double-Din Yada indash tarzı ana üniteler ile o özelliğin aktif olacağını söylediler. CD30 ile olmuyor malesef.