astrada 3.wites

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
eylül ayında astra ile 3.witeste max 130km yapabiliodum.şimdi bu hız 140km sewiyelerine dayandı yeni fark ettim.herhangi bi oynama yok.1.elden beri bizde peder de o kdr yawaş gitmezdi.o yüzden motor açıldı diyemiorum da.nedeni ne olabilir...

dewilking08' Alıntı:
eylül ayında astra ile 3.witeste max 130km yapabiliodum.şimdi bu hız 140km sewiyelerine dayandı yeni fark ettim.herhangi bi oynama yok.1.elden beri bizde peder de o kdr yawaş gitmezdi.o yüzden motor açıldı diyemiorum da.nedeni ne olabilir...
sımdı son hızı devır kesıcıye geldı andamı söyluyorsun?? bence sen göstergeye yan bakmıssın:D şaka dostum:D

kadran eğilmiştir bende bi sorun yok:D.kadran hatası olabilir dicem ama yokuş aşağı max 215-220 gördü dewir kesici ile(tam kestiremedm o hızda ayağımı gazdan hafiflettim çok da zorlamasın die).düz yolda 205-210u geçmedi.diğer araçlarla kıyasladığımda kadran sapması çok da farklı diil sanki(golf 4 1,6da 225, corolla sedan 230km, megane2 1,6 hb 235km max).dewir kesiciye girdiğinde ölçtüm.6750de girio dewir kesici.o hızı görünce şaşırdım açıkçası bikaç kez denedm.deneyen 1,4 kullanıcısı warsa paylaşırsa güzel olur...

jant ebetların orjınalmı??

aracının aküsü ömrünü tamamlamak üzere. kontrol ettir...sapmaya neden olur

dewilking08' Alıntı:
kadran eğilmiştir bende bi sorun yok:D.kadran hatası olabilir dicem ama yokuş aşağı max 215-220 gördü dewir kesici ile(tam kestiremedm o hızda ayağımı gazdan hafiflettim çok da zorlamasın die).düz yolda 205-210u geçmedi.diğer araçlarla kıyasladığımda kadran sapması çok da farklı diil sanki(golf 4 1,6da 225, corolla sedan 230km, megane2 1,6 hb 235km max).dewir kesiciye girdiğinde ölçtüm.6750de girio dewir kesici.o hızı görünce şaşırdım açıkçası bikaç kez denedm.deneyen 1,4 kullanıcısı warsa paylaşırsa güzel olur...

Havalar soğuk ondan kaynaklanabilir.Ayrıca 1.4 araçla 140 gördüysen helal olsun ..

195 60 r15 orjnal jantlar.aküye bakcam dediğinden kaynaklanıo olabilir.50000-55000 km oldu bu aküyü kullanmaa başlayalı.yalnz 500km önce akü boşalmıştı takwiye yapıldı....

walla abi bence motor filan açılmadı senin gösterge bozuldu. araç 6.750de kesiciye giriyosa 100.000 km sonrada 6.750de kesiciye girecek. viteslerin genleşip çapı artmadığına göre her defasında aynı hızı yapacaksın. bence göstergede war bişi bende geçen gün gelirken 2000 astrada bi baktım zonk diye hararet göstergesi düştü iki km yol gittim gösterge zonk diye 90 dereceye yükseldi oluyo böle şeyler :D

benzin den yapabilir oktan fazla olabilir yakıtta daha iyi performans alırsın o zaman .

Geri