astra zor geçen vites

vitesi geçişleri zor olan hiç yokmu? bende mi bu sıkıntı sadece :)

astra g hiç sorun yok yanlız anlayamadığım bir durum var geri vitese takarken bazenleri acayip bir ses geliyor tarif edemiyorum şimdi başkası binsin öyle bir sorun yok :D sanırım benlik bir şey

astra g hiç sorun yok yanlız anlayamadığım bir durum var geri vitese takarken bazenleri acayip bir ses geliyor tarif edemiyorum şimdi başkası binsin öyle bir sorun yok :D sanırım benlik bir şey

debriyaja tam basmıyorsundur. yada geri vitese btakarken geçmeden biraz zorlanıp sende zorla geçiriyorsan da olabilir. bu durumda debriyajdan ayağını bırakıp tekrar dibine kadar basmalısınız.

şanzıman yağını değiştirince vites geçişleri rahatlıyor mu yani

Vites kol pimini de kontrol etmek de fayda var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ATF yerine 80W koyarsanız evet rahatlıyor :)

kaç lt almak gerekir dostum 1 lt yetiyor mu

bi de yağı değiştirmek kolay mı masraflı bir şey mi

kaç lt almak gerekir dostum 1 lt yetiyor mu

bi de yağı değiştirmek kolay mı masraflı bir şey mi

1.7 litre olması gerekiyor ama 2 alabilirsiniz nolur nolmaz diye. masraflı değildir en azından benim araçta şanzımanın inmesi gerekmiyor. diğer araçlarda nasıl değişiyor fikrim yok ama ustanıza sormak lazım :)

valla öyle bir yerdeyiz ki nüfus 4000 usta bulma şansımız yok 120 km yol gidiyoruz araba yaptırmak için :D

astra 1.3 cdti enjoy 2005

valla öyle bir yerdeyiz ki nüfus 4000 usta bulma şansımız yok 120 km yol gidiyoruz araba yaptırmak için :D

astra 1.3 cdti enjoy 2005

Tofaş ustası bile anlar ya şanzıman yağı değiştirmekten :D

Bende aynı sıkıntıdan ustayla çok tartıştım ve sonra anladımki yapmak işine gelmiyormuş arabayı lifte benle beraber kaldırıp alttan vitesin birşeyini söktü vites boşa düştü bana ortaya sabitlememe söyledi yarım saat kadar deneme yanılma uğraştık sonuç bu videodakine çok yakın hareket halindeyken bile 1. vitese geçiyor arada kastırmadan oraları baya bi yağladı sonra videodaki mekanizmayada baya bir yağladık wd40 ile bence bu işten anlayan birini bulursanız canınızı sıkmayacak kadar sorunu çözebilirsiniz bu arabayı ilk sahibinden aldım ben o ben aldığımdada vitesler sertti diyor.

Geri